KORAY GYO/OKTAY: TALEP İÇİN KREDİ FAİZİNDE % 1 PSİKOLOJİK SINIRI VAR
Hakkaten aptal bu adamlar. Hem aptallar, hem de doyumsuzlar. %1 altına nasıl inecek kredi faizleri? Onun için nereye kadar faiz indirilmesi lazım? O kadar bir faiz indiriminde dolar ne olur? Senin inşaat maliyetlerin ne olur? Bir daha ki inşaatını kaça mal edip, kaça satmayı planlıyorsun?!?
Ben bunları inşaat işi yapan biri olarak sölüyorum. Full time başında durmasamda, 10 yıldır bağdat caddesinde kentsel dönüşüm yapıyorum. Başlarım kredi faizinden. Bu kadar takıksa millet kredi faizine almasınlar o zmn. Kredi faizi inecek diye sürekli dalgalanan kurla uğraşmak, maliyet hesaplayamamak daha mı iyi? Kredilerde %1 psikolojik sınırı varsa bu lemmingslerin, alımda sınırları yok mu? Kredi faizi %1 altına insinde bana kaçtan satarsanız satın mı diyor bu insanlar?
kredi faizleri 10 puan filan düştü, ev fiyatları %20 arttı. Kredi faizi indirimlerinde ettiğiniz, edeceğiniz kar ev fiyatlarının artışı yanında KOMİK kalır. 10 yıllık kredi maliyetinde 50-100 bin tl cebinize kalır ama evi 500 bin tl fazlaya alırsınız. Burası Türkiye...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri