Sayfa 438/1003 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak. Alan olursa, çok ağır bedeller ödeyecektir

alanın anasından emdiği sütü burnunda getiririm diyor...
    Peker özellikle Kılıçdaroğluna sosyal medyayı nasıl kullanacağını öğretti,
    yalnız herşeye böyle gider yapmayacan , bu halkta daha farklı yorumlanır bitirimlik bir yere kadardır.
    vakti saati gelince yasal olmayan herşeyin hesabı sorulacak de geç.

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Tele1 TV
    @tele1comtr
    ·
    1d
    NATO'DAN SADECE 2 ÜLKEYE DAVET YOK

Biden yönetimi, Demokrasi Zirvesi'ne Türkiye'yi davet etmedi

borsamızı kıskandın di mi ? biden efendi hazretleri
    Alsınlar dötlerine soksunlar ,
    demokrasilerini bana s400 aldım diye ambargo yap , hindistana sesini çıkarma,
    sıha lar için bile senetoya yazı vermiş ihracatı yapılmasın diye.
    sonra demokrasi

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak. Alan olursa, çok ağır bedeller ödeyecektir

alanın anasından emdiği sütü burnunda getiririm diyor...
    Namus sözü verdiyse yapar.Sçimden önce kazandığımız belediyelerden kimse işinden atılmayacak 'söz kılıçdaroğlu sözü' demişti.14400 ksür işci işden kovuldu IBB de.Gene Kıllıçdaroğlu sözüyse o iş olmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Alsınlar dötlerine soksunlar ,
    demokrasilerini bana s400 aldım diye ambargo yap , hindistana sesini çıkarma,
    sıha lar için bile senetoya yazı vermiş ihracatı yapılmasın diye.
    sonra demokrasi
    Hindistan NATO ülkesi mi? Öuhahahhah

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    KORAY GYO/OKTAY: TALEP İÇİN KREDİ FAİZİNDE % 1 PSİKOLOJİK SINIRI VAR

Hakkaten aptal bu adamlar. Hem aptallar, hem de doyumsuzlar. %1 altına nasıl inecek kredi faizleri? Onun için nereye kadar faiz indirilmesi lazım? O kadar bir faiz indiriminde dolar ne olur? Senin inşaat maliyetlerin ne olur? Bir daha ki inşaatını kaça mal edip, kaça satmayı planlıyorsun?!?

Ben bunları inşaat işi yapan biri olarak sölüyorum. Full time başında durmasamda, 10 yıldır bağdat caddesinde kentsel dönüşüm yapıyorum. Başlarım kredi faizinden. Bu kadar takıksa millet kredi faizine almasınlar o zmn. Kredi faizi inecek diye sürekli dalgalanan kurla uğraşmak, maliyet hesaplayamamak daha mı iyi? Kredilerde %1 psikolojik sınırı varsa bu lemmingslerin, alımda sınırları yok mu? Kredi faizi %1 altına insinde bana kaçtan satarsanız satın mı diyor bu insanlar?

kredi faizleri 10 puan filan düştü, ev fiyatları %20 arttı. Kredi faizi indirimlerinde ettiğiniz, edeceğiniz kar ev fiyatlarının artışı yanında KOMİK kalır. 10 yıllık kredi maliyetinde 50-100 bin tl cebinize kalır ama evi 500 bin tl fazlaya alırsınız. Burası Türkiye...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

6. Kuş severler derneği ,
    17.21 bandı üzerinde kaldımız sürece ,
    kısa vade formasyon devam ediyor saatlikte ,
    18.05 hedefli.

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Hindistan NATO ülkesi mi? Öuhahahhah
    Saksını biraz geliştir .
    o yazının içeriğini aç iyi oku,
    amaç nato falan hikaye senin kafanın basıcağı şeyler değil neden diyecen hadi öğreteyim nato ülkelri ABD,fransa,yunanistan,İtalya ,mısır,güneykıbrıs hepsi Akdenizde tatbikatta biz buradayız neden sende natoda değilmisin.
    Ama senin gibiler o yazıdan onu anlar sonra gülüncek duruma düşer , hadi yeter sana bu kadar bilgi.

8. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    24d

Rusya devletine bağlı medya
    AK Partili Özkan: Hasret bitip gelseydi Cumhurbaşkanımız ne yapacağını gösterecekti
    https://tr.sputniknews.com/20211105/1050512641.html

Al buda CAHO gibi
    birilerine sallayım derken , kendine sallayanlardan.
    böyle bir cümle kurulurmu.

Sayfa 438/1003 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •