Sayfa 47/74 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon
Arama sonucu : 587 madde; 369 - 376 arası.

Konu: ANELE - Anel Elektrik

1. 2.98 ortlama ile portföyün yarısını anel de tutuyorum.2 3X olmadan satmam. ama çok sinir bozan sinir yıpratan bir hisse.Allah sabır versin herkese

2. en son yarım kalan iş için y.i. mesaj attım cevap yarım saate geldi

Sayın Anel Elektrik Yatırımcısı;

Söz konusu tarih teki KAP bildirimi; Şirketimizinde içe risinde yer aldığı ABT MEP V.O.F. (Anel - Ball ast Nedam - T AV İnşaat) iş ortaklığı olarak yürütülen ve Hollanda'nın Amsterdam kentinde yer alan Sch iphol Havalimanı Yeni İskele İnşaatı nın (Pier) Elektrik ve Mekanik işleri projesinde meydana gelen gelişmeyle ilgilidir.

2018 yarı yılında sözleşmenin imzalanması akabinde başlanan proje; Projenin ana müteahhidi Ballast Nedam Nv / TAV İnşaat JV nin projenin işvereni Schiphol Grup ile olan sözleşmesinin, Schiphol Grup tarafından iptal edilmesi nedeniyle durma noktasına gelmiştir. Bu nedenle devam etmekte olan işlerin teslimi ve nihai hesap çalışmalarına başlanmıştır.

Bahsettiğiniz hususlar nihai hesaplar çerçevesinde netleşecek ve varsa bakiye alacak rakamı hesaplanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Yatırımcı İlişkileri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by süleymanekerX Yazıyı Oku
    en son yarım kalan iş için y.i. mesaj attım cevap yarım saate geldi

Sayın Anel Elektrik Yatırımcısı;

Söz konusu tarih teki KAP bildirimi; Şirketimizinde içe risinde yer aldığı ABT MEP V.O.F. (Anel - Ball ast Nedam - T AV İnşaat) iş ortaklığı olarak yürütülen ve Hollanda'nın Amsterdam kentinde yer alan Sch iphol Havalimanı Yeni İskele İnşaatı nın (Pier) Elektrik ve Mekanik işleri projesinde meydana gelen gelişmeyle ilgilidir.

2018 yarı yılında sözleşmenin imzalanması akabinde başlanan proje; Projenin ana müteahhidi Ballast Nedam Nv / TAV İnşaat JV nin projenin işvereni Schiphol Grup ile olan sözleşmesinin, Schiphol Grup tarafından iptal edilmesi nedeniyle durma noktasına gelmiştir. Bu nedenle devam etmekte olan işlerin teslimi ve nihai hesap çalışmalarına başlanmıştır.

Bahsettiğiniz hususlar nihai hesaplar çerçevesinde netleşecek ve varsa bakiye alacak rakamı hesaplanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Yatırımcı İlişkileri
    Sanırım bunun yüzünden düştü.Rıdonun işleri hep sarpa sarar,istermisiniz birde hisse satmaya başlarsa,zaten mesleği o...ytd.

4. Cool

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sanırım bunun yüzünden düştü.Rıdonun işleri hep sarpa sarar,istermisiniz birde hisse satmaya başlarsa,zaten mesleği o...ytd.
    hakkaten bu kaç oldu.Valla patrona üzüldüm iyi mi.Ama 2022 de bitmesi planlanan euru bazlı baya işi var o yüzden sabrediyorum.Nasip

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by süleymanekerX Yazıyı Oku
    hakkaten bu kaç oldu.Valla patrona üzüldüm iyi mi.Ama 2022 de bitmesi planlanan euru bazlı baya işi var o yüzden sabrediyorum.Nasip
    Üzülme,toplasın ki topluyor minik minik.Olumsuz haberler biter,iş alınma ilanları başlar.
    Bu hisse olumsuz haberde yükselir(alımdadır) iyi haberde düşer(düşer satımdadır)
    7.50 yi 1 doları gören kağıt 20 cent olur mu? Adamın elinden alırlar anahtarı. İmtiyazlı hisselere güvenmesinler. Bu da Rıdonun embesillerine küpe olsun.
    Ha ben mi çok ekmeklerini yedim,inkar yok.Elde kalanlar çerez torbasının dibi. Paketi buruşturup çöpe atsamda olur.
    Bu duruma sabırla geldim. Bu hisseye girecek olan ilk önce sabır etmeyi öğrenmeli şu uygun giriş döneminde al unut.
    Tuvalet kağıdı bile daha değerli. SİLİYOR ATIYORSUN.

2.55 üzeri güzel 2.47 altı üzer.. göstergeleri limon gibi sıkmışlar.. çorba için az daha bekleyebilir..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Üzülme,toplasın ki topluyor minik minik.Olumsuz haberler biter,iş alınma ilanları başlar.
    Bu hisse olumsuz haberde yükselir(alımdadır) iyi haberde düşer(düşer satımdadır)
    7.50 yi 1 doları gören kağıt 20 cent olur mu? Adamın elinden alırlar anahtarı. İmtiyazlı hisselere güvenmesinler. Bu da Rıdonun embesillerine küpe olsun.
    Ha ben mi çok ekmeklerini yedim,inkar yok.Elde kalanlar çerez torbasının dibi. Paketi buruşturup çöpe atsamda olur.
    Bu duruma sabırla geldim. Bu hisseye girecek olan ilk önce sabır etmeyi öğrenmeli şu uygun giriş döneminde al unut.
    Tuvalet kağıdı bile daha değerli. SİLİYOR ATIYORSUN.

teşekkürler kendimce temel analiz ile almıştım ama anlaşılan tahtacısı olan bir hisse. neyse bekleyceğiz ,sabredeceğiz.Sizler daha deneyimlisiniz öyle diyorsanız öyledir

Sayfa 47/74 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •