al bakalım ben yazdım,,
Güler Yat. Hol.Yatırımcısıyım, Şirketimizin pay sahibi olduğu A1 Gir. Serm.Yat. Ort. A.Ş.'nin sermaye artırım kararı aldığı, 30.000TL den 120.000. tl sermaye’ ye ulaşacagı kap bılgısı ıle öğrendik, sermaye dağılımı ortakların pay oranlarına bağlı kalınmadan şirketın ortağı olan MURAT GÜLER’ İn payları % 75 ‘ e ulaşacağı şirketın ,pay sahıbı Güler Yatırım Holdıng’ in ise paylarının % 25 ındırılecegı duyurulmuştur. Güler Yat.Hold.’ in en son bedelli sermeye artırım nedenı ıle düzenlediği ızahnamedekı bıldırılen şirketlerın kurulacağı gerekçesı ıle bedeliye katıldık. grubun iştrak ve bağlı ortaklıkları kar elde ederken bizlerden alınan bedelli tutarları bile hiçbir izanı olmamasına rağmen ödedik fakat buna rağmen Güler Yat Hol in izahna.nde yazan kurulacak iki şirketten birinin sermayesındekı payımızın düşürüleceği ve diğer ortağın artacağını öğrendik, sermaye dağılımına itiraz ediyor ve kabul etmiyorum, SPK olarak bu eşit olmayan sermaye artırım talebini onaylamamanızı TALEP EDİYORUZ
sende paylaş hayek , beklıyorum..
Ulan Vangd bile tavan, angen, dmsas, gubre, kozal hepsi favorilerimde olan kağıtlar hepsi gitti gidiyor bir bu lanet kağıt gözü diplerde. Vangd tavan olduysa bununda zamanı gelmiştir diyeceğim ama hiç ümit vermiyor.
Her gün merkez bankası na rağmen dolar gidiyor, faiz gitti, kredilerden zarar. Yakında bu kadar stresle bende gidermiyim acaba.. Bedenen belki gitmemde ruhsal olarak gerçekten iflas etmeye başladım.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri