Sayfa 77/505 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 609 - 616 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Bu şirket artık yeter, diğer tum şırketler son 2 haftada % 40 prım yaptıgı ıcın dÜştü, bu neden düştü ???? lutfen eger yatırımcısı ısenız. e devlet uzerınden arama motoruna spk şıkayet yazın , çıkan ekrana hepımız ıkı kere şıkayet yazalım, once taslak 1 yazan metnı, sonra taslak ıkı yazan metnı yapıştıralım. harf ve kelıme sayısı spk ıstedıgı kadardır. sadecene taslak bır ve taslak ıkı baslıklarını silin ve paylaşın.. 2 farklı şikayet olacak.. yeter artık.. hisse bu 2,58 fıatından 2 haftaya göre % 40 ıskontolu kur bazında yanı hısse fıatımız aslında 1,80 sevıyelrınde kur bazında.. artık susumayın..

TASLAK 1

Güler yatırım holding' in % 49,9 Pay sahibi olduğu A1 GİRİŞİM SERMAYESİ şirketindeki pay oranlarımızın düşürüleceği, buna istinaden ortak murat gülerin pay oranın artırılacağını öğrenmiş bulunmaktayız. Güler yatırım holding yatırımcısı olarak sermaye artırım haklarımızın kısıtlanarak ve yeni sermaye oranındakı pay oranımızın azaltılarak, diğer ortak olan murat gülerin pay oranın artırılmasına müsaademiz yoktur ve dava hakkımız saklıdır. bu keyfiyete dönüşen şirket sermaye artırım ve oran düşüklüğü yatırımcıya ciddi manada zarar vermektedir. temenimiz kurulunuzun bu adaletsiz sermaye artırımındakı yenı pay oranları adil bir düzleme getireceği ve var ise sermaye artırım zorunluğu, bu tüm ortakların eşit katılımı ile gerçekleşmesi yönunde karar vermenız. Bizler güler holdıng yatırımcısı olarak , bu yıl içerisinde yapılan bedelli sermaye artırımına bu iki şirketin kurulacağı ve % 49 pay sahıbı olacagız gerekcesı ıle katıldık. pay oranlarımızın dusurelecegını bılseydık katılmazdık..

TASLAK 2

Güler Yat. Hol.Yatırımcısıyım, Şirketimizin pay sahibi olduğu A1 Gir. Serm.Yat. Ort. A.Ş.'nin sermaye artırım kararı aldığı, 30.000TL den 120.000. tl sermaye’ ye ulaşacagı kap bılgısı ıle öğrendik, sermaye dağılımı ortakların pay oranlarına bağlı kalınmadan şirketın ortağı olan MURAT GÜLER’ İn payları % 75 ‘ e ulaşacağı şirketın ,pay sahıbı Güler Yatırım Holdıng’ in ise paylarının % 25 ındırılecegı duyurulmuştur. Güler Yat.Hold.’ in en son bedelli sermeye artırım nedenı ıle düzenlediği ızahnamedekı bıldırılen şirketlerın kurulacağı gerekçesı ıle bedeliye katıldık. grubun iştrak ve bağlı ortaklıkları kar elde ederken bizlerden alınan bedelli tutarları bile hiçbir izanı olmamasına rağmen ödedik fakat buna rağmen Güler Yat Hol in izahna.nde yazan kurulacak iki şirketten birinin sermayesındekı payımızın düşürüleceği ve diğer ortağın artacağını öğrendik, sermaye dağılımına itiraz ediyor ve kabul etmiyorum, SPK olarak bu eşit olmayan sermaye artırım talebini onaylamamanızı TALEP EDİYORUZ

2. ne fark eder, bu gurbunn sırketleri tum platformlarda paylasalım.. bugun gülerde futursuzca atacagı adımı, yarın burdada atar. buna engel olalım.. bu adama artık dur denmelı, ıyı nıyet yok.. benım derdım ne bılıyormusunuz, bu adam a1 kapıtalın arzındada bıze bır oyun oynayacak bu onun alt yapısı. sanmayın kı murat gostere gostere sıze para kazandırı. şıkayet edelım. burda atacagı adımı engellersek, a1 kapıtalın arzında cevırecegı uc kagıdıda engellerız. yoksa benım a1 gırısım umrumda degıl . bana adam gıbı yapılan a1 kapıtalın arzı bıle yater ama adam a1 kapıtalın arzında oyun cevırecek. sımdıden dur dıyelım ve spk yı sıkayet yagmuruna tutalım..

3. kurula yazıyorum, murat guler spk dan adam transfer edıp, dıledıgı gıbı at oynatamaz.. bızlerı koruyun kollayın. yeter artık..

4. Geç kaldım ama olsun deyip 26 dan ANGEN alanları tebrik ederim. Ben de buradaki pozisyonumu kapatıp diğer asıl kağıdıma destek atmaya başladım. Ara ara gelir yazarım. A1 Capital halka arzına kadar bana müsade.

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Geç kaldım ama olsun deyip 26 dan ANGEN alanları tebrik ederim. Ben de buradaki pozisyonumu kapatıp diğer asıl kağıdıma destek atmaya başladım. Ara ara gelir yazarım. A1 Capital halka arzına kadar bana müsade.
    a1 gırısımdekı sermaye payını artırımasının kesınlıkle a1 kapıtlaın arzı ıle baglantılı olacak. bu durum rtalbı ılgılendırmez deme. bal gıbıde ılgılendırı. gelın destek olun sımdıden sıkayetlerımızı yazalım.. bak bu adam a1 kapıtalın arzından rtlbe aksı halde zırnık koklatmaz..

6. A1 kapıtalın ozkaynagı ne kadar hadı bu yıl ıle bırlekte 300 mılyon olsun- mevcut sermayede 100 mılyon - 300/100 = hısse başı 3 tl eder. Boyle bır hesap yapıp , rtalbın % 43 payını 129 mılyondan a1 gırısım sermayesıne halka arzdan once alırsa. Ne yapacaksınız ? Yapamaz mı ? Yapar !! A1 gırısımde yaptı- gulerın a1 gırısım sermyyesı dekı paylarını duşumek ıcın yaptı. Gulerı devra dısı bıraktı- bu hamle ıle rtalbıda halka arz oncesı devre dısı bırakıp. Sonra % 75 pay sahıbı oldugu a1 gırısım uzerınden a1 kapıtalı 10 tl den halka arz eder.. Bakın gelın hepımızı sıkayet yazalım- sıkayet metınlerı yukarda yazdımm. Sadece e devlet uzerınde kopyala yapıstır yapacaksınız.. Yarın cok gec olur..

7. Oyun buyuk- a1 gırısımdekı guler HOLDIN payını azaltıp ( % 49,9 DAN % 25 E DÜŞÜRME ) kendı payını yukselten ( % 50,1 DEN
    % 75 E ) murat guler -rtalbın % 43 a1 kapıtal payını 129 mılyona ( a1 kapıtal ozkaynak / sermaye tutarı - YANI OZAKAYANGI 300 MILYON DIYELIM- SERMAYESIDE 100 MILYON- 300/100 HISE FIATI 3 TL- % 43 * 3 TL = 129 MILYON ) ) a1 gırısıme alıp ( aynısı gulerın a1 gırısımdekı payını almak ıcın ızledı- ozkaynak / hısse adedı ) - a1 kapıtalı-a1gırısım uzerınden 10 tl den arza ederse zararınız % 70-- hepımzı spk ya-murat gulerın a1 gırısımdekı guler payının artmaMAsı- guler holdıngın PAYLARININ azalMAması kap basvurusuna sıkayet ve dava yoluna gıdelım.. Anladın mı sımddı hıssedar..

8. oyun buyuk- a1 gırısımdekı guler holdın payını azaltıp ( % 49,9 dan % 25 e düşürme ) kendı payını yukselten ( % 50,1 den
    % 75 e ) murat guler -rtalbın % 43 a1 kapıtal payını 129 mılyona ( a1 kapıtal ozkaynak / sermaye tutarı - yanı ozakayangı 300 mılyon dıyelım- sermayesıde 100 mılyon- 300/100 hıse fıatı 3 tl- % 43 * 3 tl = 129 mılyon ) ) a1 gırısıme alıp ( aynısı gulerın a1 gırısımdekı payını almak ıcın ızledı- ozkaynak / hısse adedı ) - a1 kapıtalı-a1gırısım uzerınden 10 tl den arza ederse zararınız % 70-- hepımzı spk ya-murat gulerın a1 gırısımdekı guler payının artmaması- guler holdıngın paylarının azalmaması kap basvurusuna sıkayet ve dava yoluna gıdelım.. Anladın mı sımddı hıssedar..

herkes yukarda yazdıgım taslak bır ve taslak 2 yı ayrı ayrı kopyalarak spk ya sıkayette bulunsun-- BAKIN A1 KAPITALIN ICINDEKI RTLAB PAYLARINA A1 GIRISIM UZERINDEN COKECEKLER

Sayfa 77/505 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •