Sayfa 249/616 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon
Arama sonucu : 4925 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Ben tek bu hirsizlari bekleyecek kadar zengin degilim alarko ve algyo gectim bugun poldede cerezlik biraktim söylemis olim sanada sende takip et hisseleri
    .
    Dediğin hisselerin hissenet formundaki sayfalarına göz attım. Aynı negatif tutumlarınızin bu kez o hisseler için de depreştigini gördüm. Şu kanaate vardım ki; artık o hisseler çakılır. Ta ki; siz ordan ayrılana kadar. YTD.

2.  Alıntı Originally Posted by Otorite Yazıyı Oku
    Dediğin hisselerin hissenet formundaki sayfalarına göz attım. Aynı negatif tutumlarınızin bu kez o hisseler için de depreştigini gördüm. Şu kanaate vardım ki; artık o hisseler çakılır. Ta ki; siz ordan ayrılana kadar. YTD.
    Sessizce takip et bakacaz polmu önce gitcek alarkolarmi tamammi ozaman bakcaz.

3.  Alıntı Originally Posted by leon_1188 Yazıyı Oku
    Öncelikle hayırlı olsun bahsettigin hisselerde ben yıllarca işlem yaptım kafamdaki rakama gelince sattım ikiside güzel hisse ama hakettiği değerler bir türlü gelmiyorlar inşallah güzel kazançlar elde edersiniz
    Bende son iki gündür tüm portföyümü polho ya gömdüm çok riskli işlem yaptım ama uzun vadede bekleme zamanım var diye rahatim .
    Çok uzun yıllardır süre gelen bir yatay band var hissede yukarı kirildiginda agresif yukselisler yapabilir diye umut ediyorum daha önce bu tip hisseler yakalamıştım inşallah bundada benzer bir durum olur
    Teşekkür ederim inşallah kazanirsıniz 3 olmadan pole dönmem 3.11 geçsin bakacaz alarko holdingde kurdan dolayı aldım borclar kura bağliydi ondan tercih ettim bugunde artı 2 ile başladik alarkoya 5 eksidende gyo aldik bakalım hayırlısı.

4.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Eskiden toplum arasında arabalar hakkında " Doğan görünümlü şahin" Deyimi vardıya, Bu polhoşda Doğan görünümlü 'TENEKE'. Görüntüsü ile bizleri aldattılar dolu dolu para verdik,elimizde hurda teneke parası kaldı.ytd
    Güzel benzetme....

Ama beklentilerimin arasında sadece arsa yada yerli otomobil yok..

Kimbilir boya görümlü enerji
    Limancılık görünümlü yazılım
    İnşaat görünümlü tasarım dizayn reklam gıda elektronik banka coin vs vs...olabilir....

Benden duymuş olmayında...!
    zamanı gelince hüstadlar sahiplensin.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

5.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Sessizce takip et bakacaz polmu önce gitcek alarkolarmi tamammi ozaman bakcaz.
    Sayın kartal ben o gitmez bu gider diye bişey demiyorum. Sizin gideceğine inandığınız kağıtları neden kotulediginizi anlamiyorum. Belli ki polho ya inandığınız için burda; alarko ve gym sine inandığınız için de ordasiniz. Bu gayet normal. Belki onlar gider belki bu, belki her üçü de çakılır. Ama inanıp güvendiğiniz bir hisse için habire negatif olmanızı anlamıyorum. Kendinizi bilerek strese sokmanizi anlamlandiramiyorum. Bu durum burda veya orda bulunan arkadaşları da etkiliyor. Bilin istiyorum. İyi akşamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Otorite Yazıyı Oku
    Sayın kartal ben o gitmez bu gider diye bişey demiyorum. Sizin gideceğine inandığınız kağıtları neden kotulediginizi anlamiyorum. Belli ki polho ya inandığınız için burda; alarko ve gym sine inandığınız için de ordasiniz. Bu gayet normal. Belki onlar gider belki bu, belki her üçü de çakılır. Ama inanıp güvendiğiniz bir hisse için habire negatif olmanızı anlamıyorum. Kendinizi bilerek strese sokmanizi anlamlandiramiyorum. Bu durum burda veya orda bulunan arkadaşları da etkiliyor. Bilin istiyorum. İyi akşamlar.
    Aylardır yıllardır,ha bugün ha yarın beklenen ve olmayan, ve külli zararda olan bir yatırımcı nasıl pozitif olacak anlamışdeğilim. keşke yazmak kadar herşey kolay olsaydı.
    YORUMLARDAN ETKİLENİYORSANIZ DEMEKKİ SİZİNDE İÇİNİZDE ACABALAR VAR, DEMEKKİ SİZDE POZİTİF DEĞİLSİNİZ.YTD
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Güzel benzetme....

İnşaat görünümlü tasarım dizayn reklam gıda elektronik banka coin vs vs...olabilir....

Acemşah sende olmasan bu sayfaya bakmaya gerek yok kişisel sataşma çekişmeden başka birşey yazılmıyor. Sana tekrar teşekkür ediyorum. İşin gücün rast gitsin

8.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Güzel benzetme....

kimbilir belki 2050 yıllarında uzay araçlarının boyasınıda üreteceğiz diye kap da göndebilirler. ama konu şu ki, dolar 11.50, polho 32 cent. ve 2.86. Kağıt düşe düşe yoruldu, şimdi dinleniyor. ytd.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Sayfa 249/616 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •