Sayfa 116/330 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 2636 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-5

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans öyle bir şey olabilir mi? Rüyada gördüğünü tahmin ediyorum.
    O benim totemimdir.
    Her fani bir gün 5,80'ci olacaktır.

2.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Büroda satılan fiyatlar ile banka satış kurları arasında fark var mıydı? Bürolar bankalardan daha pahalı satıyor deniyor.
    Tam olarak bir karşılaştırma açıkçası yapmadım. Örneğin büroda alış 10.90 iken satış 11.40 idi. Ama bu rakamlarda dakikalar içinde değişiyordu. Yine bir ara alış 11.40 atış 12.00 yi gördüm. Yani piyasa dengesiz.

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans portföyümde olan bazı yabancı fonlar ile bugün vedalaştım. Çünkü an itibari ile kur güven vermiyor. Oturması lazım. O zamana kadar dövize dayalı fon almayacağım. Yerli değişkenler duruyor. Yalnız talimatların gerçekleşme tarihleri farklı kimisi 28 aralık, kimisi 31 aralık, kimisi de 03 ocak. Şu senin belirttiğin noel tatili ile ilgili sanıyorum. Sorum şu. Verdiğim talimat bugün gerçekleşir ama; para belittiğim tarihlerde hesaba geçer. Doğru mudur?
    Aynen öyle.
    Sorun noel ve yılbaşı tatili.

Fiyat ise sat emri verdiğiniz günün gecesi oluşacak fiyattır.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    O benim totemimdir.
    Her fani bir gün 5,80'ci olacaktır.
    O zaman bu cevaba aşağıdaki video gelsin

https://www.youtube.com/watch?v=JJwQ1xVBat4

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Tam olarak bir karşılaştırma açıkçası yapmadım. Örneğin büroda alış 10.90 iken satış 11.40 idi. Ama bu rakamlarda dakikalar içinde değişiyordu. Yine bir ara alış 11.40 atış 12.00 yi gördüm. Yani piyasa dengesiz.
    Büroda fiyat bankadan yüksekse döviz çıkar. Büroda fiyat bankadan düşükse iner. Bürodaki fiyat çok önemlidir. Banka fiyatlarıyla karşılaştırırsanız çok sevinirim fırsat olursa.

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Modele gore kur cikmali.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Model pembe mezarlık istiyor.

Dinleyin güzel şarkı, güzel sözler.

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    doyt dokcan cı myfinans ustadımı hatırladım selam olsun
    Aleyküm selam, daha sık yazın.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bize yakın üç dort döviz bürosu var. Bugün biraz oralarda takıldım. Edindiğim izlenim kur 11... li seviyelerde iken çok alıcı gördüm. Hatta insanlar sıra halindeydi. Bir şey daha dikkatimi çekti. Döviz buroları arasındaki alış/satış fiyatları farklıydı. Oysa ki dolar kurunun normal seyrettiği zamanlarda döviz buroları arasındaki satış farkı (bin dolar ve üstü için) bir kuruş ya olur ya da olmazdı.
    Ustad sene 90 larda oyleydi
    Ankarayi bilen bilir. En buyuk doviz burosu ulus altinkaynak doviz burosuydu
    Millet oradan almak icin uc vasita degisip giderdi

Sayfa 116/330 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •