Sayfa 133/505 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Bugün satan kim?

Sabah 20.00 ve altından alanlar %1 marjı girip realize mi ediyor

Lan gidin bankalara , %4 prim yaptılar

11 aydır 15 kez 20 .00 a dip yapmış hissede ne işiniz var.

İğne ile kuyu kazanacagiza gidin bist30 da parayı katlayın.

Demek ki mal sizde, kontrol gücü sizin.. geleni gideni tokatlayip garanti trade işlemler yapıyorsunuz

Demek ki bu hisse toplu...
    Yoksa kim cesaret edebilir bu sığ hissede trade denemeye

K düştü, takke göründü

Bu hissenin %70'i arz edilmiş... Yani 30 milyon lot civarı Lakin günde reel 500 bin lot işlemi zor yapıyor. . Geriye kalan %98 lot miktarınin sahipleri anlaşmış aralarında işlem mi yapmıyor?

Patron hepsini arz etmiş, elinde mal yok diyoruz hep.

Borsa da ki hisseyi kim baskiliyor oekii?

İyi haberleri kim pas geçiyor göndermiyor

Karaman'ın koyunu, sonra çıkar oyunu
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2. Grafik çift dip diyor

22 üzerine atarsa, yükseliş için umut başlar
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Bugün satan kim?

Sabah 20.00 ve altından alanlar %1 marjı girip realize mi ediyor

Lan gidin bankalara , %4 prim yaptılar

11 aydır 15 kez 20 .00 a dip yapmış hissede ne işiniz var.

İğne ile kuyu kazanacagiza gidin bist30 da parayı katlayın.

Demek ki mal sizde, kontrol gücü sizin.. geleni gideni tokatlayip garanti trade işlemler yapıyorsunuz

Demek ki bu hisse toplu...
    Yoksa kim cesaret edebilir bu sığ hissede trade denemeye

K düştü, takke göründü

Bu hissenin %70'i arz edilmiş... Yani 30 milyon lot civarı Lakin günde reel 500 bin lot işlemi zor yapıyor. . Geriye kalan %98 lot miktarınin sahipleri anlaşmış aralarında işlem mi yapmıyor?

Patron hepsini arz etmiş, elinde mal yok diyoruz hep.

Borsa da ki hisseyi kim baskiliyor oekii?

İyi haberleri kim pas geçiyor göndermiyor

Karaman'ın koyunu, sonra çıkar oyunu
    Ben sattım. Şu durumda doğru dürüst silkeleme bile yapamayan spek bi halt beceremez! Olayı bununla açıklamak bile yeterli. Spekin parası varmıdır yokmudur bilmem ama bir halt yapamayacağı ortada. Her gün yüzde 5 yapma potansiyeli olan hissede spek çorba parası için cebellesiyorsa ne hali varsa görsün artık. Yüzde 30 zararına sattım. En çok zoruma gidende harçlığımı bu kağıtta kaybetmiş olmam. Ama borsada gurur olmaz ileride sağlam bir speğin kağıdı devraldığını sezersem tekrar gelebilirim..
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Hakkınızda hayırlısı olsun " ezelbayraktar " beden son kez güvenip 20 altı nerden verirse ekledim bi 3/4k civarı bugun tekrardan , umarım bunlarda bari hüsrana ugrstmaz

5.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Hakkınızda hayırlısı olsun " ezelbayraktar " beden son kez güvenip 20 altı nerden verirse ekledim bi 3/4k civarı bugun tekrardan , umarım bunlarda bari hüsrana ugrstmaz
    Sağolun. Umarım size yarar. Fakat bahsettiğim gibi bu tahtacı hiç ümit vermiyor. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Ben sattım. Şu durumda doğru dürüst silkeleme bile yapamayan spek bi halt beceremez! Olayı bununla açıklamak bile yeterli. Spekin parası varmıdır yokmudur bilmem ama bir halt yapamayacağı ortada. Her gün yüzde 5 yapma potansiyeli olan hissede spek çorba parası için cebellesiyorsa ne hali varsa görsün artık. Yüzde 30 zararına sattım. En çok zoruma gidende harçlığımı bu kağıtta kaybetmiş olmam. Ama borsada gurur olmaz ileride sağlam bir speğin kağıdı devraldığını sezersem tekrar gelebilirim..
    Hakkında hayrlısı olsun kardeşim

Stres yapan hisseden kurtulmak , borsanın şiarıdır

Sağlık herşeyden önce gelir

Yükselirse hiç üzülme... Nasip den öte yol yok , biliyorsun

Düşerse de bize dua et de bizde kurtulalım bu tahtadan

7.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Hakkınızda hayırlısı olsun " ezelbayraktar " beden son kez güvenip 20 altı nerden verirse ekledim bi 3/4k civarı bugun tekrardan , umarım bunlarda bari hüsrana ugrstmaz
    20.02 den bende biraz ekledim

6 aydır alırım ayda bir. ilk kez RTA aldıktan sonra aynı gün zarar yazmadım ))

Şeytanın bacağını bugün kırdım

Cuma günü 22,30 üzerine atarsa iyi olur. Çift dip den yükseliş onayı gelmiş olacak çünkü

8. Hissede kimse kalmadı... inatçı yatırımcılar, teknik İşler, temelciler, traderlar, hepsi gitti.... Ezel de gittiğine göre, yarın bir tavan yakışır))

Sayfa 133/505 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •