Sayfa 158/505 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. ABD'li bilim insanları, PCR testleri kadar doğru sonuç verdiğini söyledikleri bir Covid-19 testi geliştirdi. “smaRT-LAMP†adlı test için akıllı telefon ve bir test kitine gerek duyuyor. 7 dolardan (yaklaşık 93 lira) satışa sunulması beklenen testin, hastanelere erişimi olmayan ve evden çıkacak durumda olmayan kişiler için kolay ve hesaplı bir yöntem olacağı belirtildi

Bizimkiler de çığır açacak bir şey geliştirmeler ne güzel olurdu
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Bu saaten sonra bu şirketinde patronunda hiç bir açıklamasına ve yatırımına şahsen ben inanmıyorum mg sen tescilli hırsız ve dolandırıcısın NOKTA ky dan aldığın paralarla firmanı büyütmüş olabilirsin ama sakın şunu unutma ki aldığın ahlar bumerang gibi bir gün mutlaka sana döner sn. Külyutar bir çift sözüm de size akıl okuma gibi yeteneğim yok ancak eğer ki yazdıklarınız ve hayalleriniz patron yandaşlığınız ise sizde çok vebal aldınız yok temiz duygularla yazıyorsanız özür dilerim MG sen ve köpeklerin kan kusarak can verin bizlerden çaldığınız paralar yedi sülalenizin çocuğundan çıksın tabi ki inancınız varsa diyebilirsiniz ki burası borsa zorla mı kağıt aldırdı hayır ama şirketin faaliyetleri ile hisseye yansımasını sorarım bende kıssadan hisse alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste bir gün ama burda ama Enes'in inandığı yerde anladın sen onu MG efendi ve saz arkadaşları

3. 2 Senedir paramızı yok ettiler. her dönem ayrı bır beklentı yarattılar. sonrasında rekor karlar elde ettıler. bılgı gızledıler. baskı kurdular, haber akışını sağlamadılar. yatırımcı ılıskılerı tssak gectı, cezalar ve uyarılar aldılar. beklentı yarttılar. gerı alım dedıler, bedelsız dedıler, hısse pay oranlarımızı dusurduler. kap bılgısı atmadılar. ALLAH SIZE YEDIRMESIN BENIM PARALARIMI..

4. yarabbi sen haksız hukuksuz bır sekılde bızlerın paraını yok etmeye çalışan bu gruba haklarımızı yedırme, burunlarından getır. patronundan memuruna , kım kı bu baskılara ve manupulasyonlara alet oluyor. burunlarından fıtıl fıtıl getır yarabbı. bak bu lafları unutmayın eyy şirket yonetımı. hasta yatagınıza başınızı koydugunuzda bu lafları unutmayın. bılınkı sebebı bu.. ALLAH SIZE çoluk cocugumuzun rızkını yedırmesın. haksızca elde ettıgınız paraları burnunuzdan getırsın..

5. Borsada işlem gören GÜLER YATIRIM HOLDİNG YATIRIMCISIYIM, yatırım yapmış olduğum şirketin iştiraki olan A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.' nin halka açılması ve sermaye artırılması kararı ile birlikte şirket yönetimi 18.10.2021 tarihinde spk ya başvurdu. başvuru tarihi üzerınden yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen, SPK hala bu başvuruyu olumlu yada olumsuz olarak karar bağladıgına daır spk bultenınde karar yayınlamadı. SPK tarafından red yada kabul onayının gelmemesı şirket hisseleri uzerınde cıddı baskı yaratmak da ve bu durum yatırımcıyı çok mağdur etmektedir. Benzer sektör de faaliyet gösteren bir başka unvanlı İNFO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 30.04 2021 tarıhınde SERMAYE ARTIRIMI İÇİN kurula başvurmuş ve 17.06.2021 tarıhınde bu başvuru onaylanmıştır. SPK VE BİST tarafından yatırımcısına eksık bılge vermesı, kap gizlemesi ve olagan dısı hısse fıat hareketlerı nedenı ıle uyarı almış olan GÜLER YATIRIM HOLDİNG ' ın yatırımcısı olarak zaten bu konuda problemlı ve uyarılar almış şirketın surecının daha fazla uzatılmamasını ve belırsızlıgın bır an evvel ortadan kaldırılmasını talep edıyorum. Lütfen artık bu konun incelenemsını ve gereklı kurllardan surecın neden bu kadar uzadıgına daır bılgı talep edılmesını ve yatırımcıya açıklanmasını istiyoruz. GÜLER YATIRIM HOLDING rekor karlar açıklayan iştiraklerı olmasına ragmen bedellı sermaye artırımı yapmış, hıse fıtanı 23 tl fıattan 2,20 tl lere kadar ındırmış, yatırımcısına ne temettu neden sermaye kazancı saglmaamıstır. şirket sahıbı % 99,75 halka açık bu şırketı 0,25 pay sahıplıgı ıle yonetmekde ve yatırımcısına ınanılmaz zararlar vermektedir. nıtelıklı paylara sahıp olması yatırımcının söz sahıbı olmamasına ve sureklı hak kaybına ugramasına neden olmaktadır. lutfen artık bu konuya el atın, çunku ekonomık olarak ınanılmaz yıpranmış bulunmaktayız. saygılarım ıle

6. Yarın sabah bırebır Beştepe de CUMHURBAŞKANLIĞI iletişim daire müdürlüğü ile görüşeceğim. ALLAH izin verırse elımde belgeler ile birlikte , hisse fiatı, genel kurul söylemlerı ( GÜLER HOLDING için Gerı alım yapacagım, hisse fiatı ucuz, RTALB için Bedelsiz ) dile getirilecek, genel kurulda bu söylemlere ticaret bakanlığı komıserının şahıt oldugunu, itiraz ederler ise bu konuşmaların kamera kayıtları ıle mevcut oldugu söylenecek. A1 girişim için ilk once % 50 ortaklık verıldıgı daha sonra % 25 e ındırıldıgı- A1 Girişime, SPK nın eskı çalışanlarının transfer edıldıgı, bu PAY DAGILIMDA YATIRIMCININ PAYLARININ AZALTILMASINA RIZAMIZ OLMADIGINI, ÇOK KISA SUREDE KURUMUN BUNU KARARA BAGLADGINI, OYSAKI 4 AY A YAKLASAN A1 KAPITALIN HALA SERMAYE ARTIRIM KARARININ ONAYLANMADIGINI, spk nın ıkırcıklı davrandıgı, red yada onayın hangı açıdan bekletıldıgını, % 99,75 halka arz edılmıs bır sırketın sadece 0,25 lık bır pay ıle keyfıyetle yonetıldıgını, bunların hepsı dıle getırılecek. kuruma başvuru kap tarıhlerı, ve hala onayların gelmedıgını, benzer şirket olan ınfonun ıse derhal onaylandıgını, bu ıkısı arasındakı farkın ne oldugunu.. bunların ıncelenmesını. ısteyecegım. hakkımzda hayırlısı, 27 sayfalık bır nmetın hazırladım. katkısı olan arkadaşlar var ıse lutfen ılavelerını guzelce yazıya dokun, dosyay katayım.

7. ŞAHONUN PUNGARI kardeşim güzel bir özet çıkarmışsın ama içinde keşke "İMTİYAZLI HİSSE UYGULAMASI"ve "AÇIĞA SATIŞ UYGULAMASI"yatırımcıya yani bizlere büyük zarar vermektedir bu uygulamalara acilen son verilmesini...diyede ekleseydin cimere de yolasaydın,sevgiler

8.  Alıntı Originally Posted by gece baykuşu Yazıyı Oku
    Bu saaten sonra bu şirketinde patronunda hiç bir açıklamasına ve yatırımına şahsen ben inanmıyorum mg sen tescilli hırsız ve dolandırıcısın NOKTA ky dan aldığın paralarla firmanı büyütmüş olabilirsin ama sakın şunu unutma ki aldığın ahlar bumerang gibi bir gün mutlaka sana döner sn. Külyutar bir çift sözüm de size akıl okuma gibi yeteneğim yok ancak eğer ki yazdıklarınız ve hayalleriniz patron yandaşlığınız ise sizde çok vebal aldınız yok temiz duygularla yazıyorsanız özür dilerim MG sen ve köpeklerin kan kusarak can verin bizlerden çaldığınız paralar yedi sülalenizin çocuğundan çıksın tabi ki inancınız varsa diyebilirsiniz ki burası borsa zorla mı kağıt aldırdı hayır ama şirketin faaliyetleri ile hisseye yansımasını sorarım bende kıssadan hisse alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste bir gün ama burda ama Enes'in inandığı yerde anladın sen onu MG efendi ve saz arkadaşları
    Umut içerisinde yazıyorum ...

İnşaallah akıbet iyi olur

Hissenin hacmi yerlerde sürünüyor. Corona bitti, hisse çöp oldu.

Ancak Corona dışı bi olumlu gelişme yaşanırsa hisseye talep olur.

Biyoteknoloji firması ve ARGE birimi var. Belki bı enzim yada başka ni katma değer ürün üretirler / icad ederler umuduyla hissede bekliyorum

Aksi halde , şirketler arası al takke ver külah ile bı tahta sürünür durur

Ne temettü ne bedelsiz, bir lira koklatmaz bize bu hisse...

En çok da güler yatırımcısı yedi kazigı. 24 lerden verdi hisseyi güler'e, yatırımcıya dagitacagi parayı bloke etti yine.

Allah verede bari sürekli yatırım yaparak şirketi büyütür... Açsın bı fabrika daha, ülkede tıbbi neye ihtiyac varsa onu üretsin. Gitsin Libya'da açsın bı fabrika, Afrika'da mal satsin. Dubai'de serbest bölgede ofis açsın ...

Durup durup parayı A1 kapital ve yeni kurfugu fona aktarmasın. Bizi faize razı edip borç Veriyor finansman grubuna,. Finansman grubu biz paraya USD slmis olsa, %100 getiri yaptı. Biz aldık %23 faiz

Hazirandan beri bekliyorum... 6 ay büyük fırsatlar kaçırdım. Akıbet ne olacak diye beklemeye devam ediyorum.

Fabrika kurunca vazgeçtim satmaktan. Bilanço iyi geliyor.. aslında iyi yönetiliyor şirket... Eninde sonunda bu tahtaya yansıyacak

Ya sabır

Hedefim 240 TL
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Sayfa 158/505 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •