Sayfa 171/505 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Peki şaho , daha evvel bu tarz saçmalıklara istemedende ols katılan birisi olarak , gördüğüm yasadıgım olaylar üzerine bir soru yöneltmek isterim .

Neden şimdi ? Teknikte rayına oturmaya başlamışken .
    Neden şimdi ? Temelde ihale vs süreci başlamak üzere.
    Neden şimdi ? Dökülen döküldü ve bilamcoyu beklerken.
    Neden şimdi ? Burayı da sen doldur .

Birde ;

O atılan tweeterde kalkıp anasına avradına , malına mülküne , ailevi degerleri ne söven sayan olunca ne yapacaksın .

Özellikle yan ama ana gelirin olan A1 e sövenlere ne gibi önlem aldın .

Tekrardan amacı ve eylemi farklı sürede giden bir yol izlenir ise ne yapacak sın o tweetleri engellemek için .

Kalkıp x bir yatırımcı bana , firmaya , elimdeki mala zarar veriyor derse sıkayetcı olursa haklı cıkar dıyım sana .

Çok girmemek gerek bu tarz ucu acık olan işlere bence .

Hepimiz ortagız , hepimiz bekliyoruz , inan cok uzun zamandır bekleyenlerden biriside benim bu hissede özellikle.

2. Bir haksızlığa uğradığında sen ne yaparsın. Celladınin merhametine mi sığınırsın? Bir haksızlık olduğunu düşünüyorsan, bu haksızlığa karşı mücadele et, gücün yetmiyorsa bu haksızlığı duyur demişler. Bizim bu adamlara gucmuZ yet.ez, ama yaptıklarını haksızlıkları duyurabiliriz.Sen yatırımcıyım diye yazmışsın ama yatırımcı lehine tek bir güzel cümle yazmamışsın, senin bana yazdığın cevabı patronda olsa aynısını yazardı. Sen yatırımcı değil, yatırımcıyı pasifize etmeye calisan , korkutan bir patron adamısın.

3.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Bir haksızlığa uğradığında sen ne yaparsın. Celladınin merhametine mi sığınırsın? Bir haksızlık olduğunu düşünüyorsan, bu haksızlığa karşı mücadele et, gücün yetmiyorsa bu haksızlığı duyur demişler. Bizim bu adamlara gucmuZ yet.ez, ama yaptıklarını haksızlıkları duyurabilir. Sen yatırımcıyım diye yazmışsın ama yatırımcı lehine tek bir güzel cümle yazmamışsın, senin bana yazdığın cevabı patronda olsa aynısını yazardı. Sen yatırımcı değil, yatırımcıyı pasifize etmeye calisan , korkutan bir patron adamısın.
    Boş yapma şaho

Senin ne malum rayına oturan süreçte hisseyi basmak için spek adamı olmadığın ?

Ben diyorum ki , bende dahil oldum bu durumlara ama adamın anasına avradına hatta çirkinlesip kızına evlatlarına agza alınmayacak laflar ettiler .

Bunların önüne nasıl gececeksin diyorum sadece iyi oku ..

Anladınmı Sayın Mehmet Yamaç

4. Eğer adalette bizim uğradığımız haksızlığın değilde, bu haklı mücadelemizi ve sesimizi duyurmamıza cezalandıracaksa varsın cezalandirsin. Sen de bir yerlerine kına yakarsın.

5.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Boş yapma şaho

Senin ne malum rayına oturan süreçte hisseyi basmak için spek adamı olmadığın ?

Ben diyorum ki , bende dahil oldum bu durumlara ama adamın anasına avradına hatta çirkinlesip kızına evlatlarına agza alınmayacak laflar ettiler .

Bunların önüne nasıl gececeksin diyorum sadece iyi oku ..

Anladınmı Sayın Mehmet Yamaç
    Herkes söylediğinden mesuldur. Bir mücadelede kimin ne söylediği kendini bağlar. Boş yapan sensin. Burda insanlara korku salarak pasifize etmek hiç ahlaki değil. Sen önce onurlu bir davranış olan haksızlığa karşı mücadelenin parçası ol. Güçlünün değil, adaletin, ezilenin yanında saf tut..ama sen patronun adamısın.

6.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Eğer adalette bizim uğradığımız haksızlığın değilde, bu haklı mücadelemizi ve sesimizi duyurmamıza cezalandıracaksa varsın cezalandirsin. Sen de bir yerlerine kına yakarsın.
    Şahoo şahooo

Gece seferde sen gibi şak şak ortamcıları vardı , nemi oldu .

İlk gelen dava kap haberinde böcek gibi kaçıstılar , o meydan delikanlıları , tek bıraktılar yıloyu tekk.

Hee birde gazcı kitle vardı , onlarda şirket önünde metini tek bıraktılar adam tomalarla basbasa kaldı garibim.

Öyle bizim kulağımıza üfleyip te kurul gazlarıyla gezen adamlardan sanma beni

Sonra kızar bak murat abin ..

7.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Şahoo şahooo

Gece seferde sen gibi şak şak ortamcıları vardı , nemi oldu .

İlk gelen dava kap haberinde böcek gibi kaçıstılar , o meydan delikanlıları , tek bıraktılar yıloyu tekk.

Hee birde gazcı kitle vardı , onlarda şirket önünde metini tek bıraktılar adam tomalarla basbasa kaldı garibim.

Öyle bizim kulağımıza üfleyip te kurul gazlarıyla gezen adamlardan sanma beni

Sonra kızar bak murat abin ..
    Haksızlığa uğradık ve gelin sesimi zi çıkaralım diyoruz. Sen ne diyor susun oturun mu diyon ?

azdan az çoktan çok gider biz ky kaybediyoruz belki ama sanada kol gibi giriyor inadına devam et böyle bizler satmadığımız sürece sen kazanamayacaksın çıldır mg efendi ya paylaşacaksın yada hep beraber biteceğiz arkadaşlar zannediyormusuniz ki patron hisseye hakim olsa buralarda tutacak millet satmadığı o da toplayamadığı için inatlaşıyor seve seve er ya da geç yükselteceksin mg efendi elin mahkum sana son sözüm SANA DAR GELEN BANA BOL GELİR maçan yiyiyorsa 1tl'ye getir hodri meydan (ben kendi adıma konuşuyorum) hiç acelem yok sözlerimde patrona ve köpeklerine alayınıza gider kudurun amk..

Sayfa 171/505 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •