EN ÇOK SİLAH ALAN ÜLKELER
1) SUUDİ ARABİSTAN Küresel ithalattaki payı: %11
2)HİNDİSTAN Küresel ithalattaki payı: %9,5
3) Mısır | Küresel ithalattaki payı: %5,8
4) Avustralya | Küresel ithalattaki payı: %5,1
5) Çin | Küresel ithalattaki payı: %4,7
ENTERESANNN...
AVUSTURALYA 4. sırada olması ilgi çekiyor
ilk 5 ülkenin 2 si müslüman ülke
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Rusya, Azak Denizi'nde Türkiye'ye ait yağ taşıyan 15-16 geminin çıkışına izin vermiyor - Dünya
Stokta market rafları dahil 1-1.5 aylık yağ kaldı
Ham yağın tonu 2 bin doları geçti
Bir iki hafta önce tonu 1400 dolar seviyelerindeki yağ fiyatları uluslararası piyasalarda 2000 doların üzerine tırmanmış durumdadır. Daha ileri safhada düşünüldüğünde fiyat endişesini bir tarafa bırakmış, ham madde bulamama noktasına gelmiş durumdayız. Mevcut durum süratle gıda arz güvenliği seviyesine evrilmektedir.
https://www.dunya.com/ekonomi/savas-...-haberi-650729
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: "Nükleer savaş olasılığı konuşuluyor. Ancak bunu biz demiyoruz. Bize karşı gerçek bir savaş başlarsa bu planları yapanlar bunu düşünmeli"
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: "Nükleer savaş olasılığı konuşuluyor. Ancak bunu biz demiyoruz. Bize karşı gerçek bir savaş başlarsa bu planları yapanlar bunu düşünmeli"
Kaynak : Anadolu Ajansı
Euro bölgesi üfe yıllık %+30.6 (beklenti:% önceki:%+26.2 )
Bahçeli: Putin haksızdır, bu haksızlığın cezasız kalması mümkün değildir. Fakat bu durum Rusya ile siyasi, ticari ve ekonomik ilişkilerimizi de zedelememelidir
![]()
Biden'in yanlis yaptigini sanmiyorum. Ele gecen dokumanlar Putin'in isgal emrini 18 Ocak'ta verdigini gosteriyor. Bizleri oyaliyordu bozayi, bir de Cin'deki olimpiyatlarin bitmesini bekliyordu.
Biden ayni gun Rusya isgal edecek bu yuzden dedi. Yani karsi tarafa hamlelerini biliyoruz demek istiyordu. Isgal etti de iste.
Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar, geçirdiği kalp krizi sonucunda 51 yaşında hayatını kaybetti.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri