Sayfa 216/505 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Ben SPK nin izin vermesini de istemiyorum. Biz yandık bari başkalarını yakmasın. Aklı başında SPK ninda bu kadar ceza verdiği bir adamın halka arzına izin vermemesi lazım mantık olarak ama bizim ülkemizde mantık hukuk aramak en safça şey bunuda bilecek yaştayım

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Eğer ki batarsa yok olur boka muhtaç kalırsa tüm paramı kaybetmeye razıyım , kaybım kadar para dagıtım yapacam sözümdür .

3.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Eğer ki batarsa yok olur boka muhtaç kalırsa tüm paramı kaybetmeye razıyım , kaybım kadar para dagıtım yapacam sözümdür .
    Ben kaybım kadar para dagitamam ama SPK nin izin vermesini istemiyorum. Firma da batarsa batsın yeterki bu üçyüzlünün de bütün lisansları iptal edilsin. Firmayı elinden alsınlar bunu da..... neyse akşam akşam ne yaparlarsa yapsınlar. Allah seni bildiği gibi yapsın.

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Eğer ki batarsa yok olur boka muhtaç kalırsa tüm paramı kaybetmeye razıyım , kaybım kadar para dagıtım yapacam sözümdür .
    30 yılı aşkın bu işlerdeyim ve inan hiç bir şirket sahibinin battığını görmedim kılıfını hazırlayıp minareyi öyle çalıyorlar fakat bu şirketin mutlaka el değiştirme - satış nedeniyle buradayım ne kadar sürer bilmiyorum ama bu çakal tesçilli dolandırıcı firavun bunu yapacak yapmak zorunda çünkü sıkıştıkça sıkışıyor kimbilir belgi rtalb ve a1 capital ikisini birden satar bekleyip göreceğiz,benim beklentim sadece bu husus zaten hissemin 3/4 18 lerde çıkmıştım,Kalan beklentim dahilinde hep duracakve mkk kilitli
    ......YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sayın HARLEYQUEEN

TATGD örneğini neden verdim, çünkü hırsız her yerde. Yeter ki fırsatını bulsunlar. Açın bakın GEDZA başlığında neler yazmışım. Tahtadaki grubun isteklerine göre haber gönderiyorlar. Muhtemelen komisyon alıp cebe indiriyorlar. Ha keza Kel Rıza, Kutman, Mücahit ...

Devenin doğru bir tarafı yok çünkü burası borsa kim kime ... diye deyim bile oluşmuş rezil bir yer.

Benim hisse ile tanışıklığım 2021 in Şubat ayıydı. Yazılarımın başlangıcından da anlaşılır zaten. 28 Tl ortalama ile 120 bin lot almıştım, deli cesareti. Tahsisli mevzusu gereğinden fazla uzayınca % 8 zararla verdim büyük kısmını. Kasım sonundaki düşüşte bir ara 90 bin lota kadar çıkmıştım ve 25 li rakamlardan büyük kısmını verdim. Mesajları burada da yazılı.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...42#post5646842

https://www.hisse.net/topluluk/showt...33#post5646933

Şimdi yine topluyorum. Çünkü bu A1 Capital mevzusu en kötü bu yıl sonuna kadar biter diye düşünüyorum. Bana buradan mal verenlere 25 Tl den aşağı asla satmam. Yukarısı onların olsun. 19 > 25 ne yapar yaklaşık % 30. Allah bereket versin, nazarlardan korusun. Amin.
    Halen toplamaya devam ediyor musunuz ?

6.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Halen toplamaya devam ediyor musunuz ?
    Bu mesajı değil, altındakini getirmen lazımdı buraya. Yani tamamen teknik alımlardı onlar. 2 gün sonra grafikte ne olmuş ona da bakarsan anlarsın hocam.

RTALB bende an itibariyle sadece 3K lot var. Asıl portföyüm başka kağıtlarda. Herkese bol kazançlar...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7. #RTALB #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...03082302080692

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Ufak ta olsa toparlanma emareleri var ama hacim yok henüz. Açık söylemek gerekirse buralardan ekstra mal almamın nedeni yukarıdan gelen ilk çizgiye doğru ani bir atak ihtimali. 21.30 civarı yani. Atıyorum bana bu kârı 1 günde verirse 19.20 lerden aldıklarımı buradan verir duruma bakarım. Hacim ve diğer indikatörler çizgiyi geçme kararlılığında olursa % 50'ye kadar olan kısmını da 23.50 lerden kitlerim. Kalan % 50 bekler.

Yazdıklarım tamamen NŞA'da kişiye özel strateji olup haber akışına ve diğer önemli gelişmelere göre her an değişebilir.
    Grafiğin yeni hali yukarıda. Ortalamalar 18.30 larda kaldı. Kağıtta hacim kurumuş vaziyette. Bu MKK kaydına giren lotları satarlar mı acaba korkusundan elim almaya da gitmiyor yalan yok.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Murat güler bu cenaze senin bunu sen kaldıracaksın 4.900.00 lotu satışa koyarak blöf yaptın ama elinde hissesi olan yatırımcı ya da ky blöfünü gördü ve satmadı bir haftadır seanslarda kendin çalıp kendin oynadın her şey senin istediğin gibi düşündüğün gibi olmadı, sen borsa cambazı şam şeytanı olabilirsin ama senin fare yakaladığın kadar kedi "öpenlerde" varmış... kaçarın kalmadı artık elin mahkum yarından itibaren hisseyi yukarı taşıyacaksın ama öyle ama böyle.. çünkü artık ucu sanada dokunmaya başlıyor

Sayfa 216/505 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •