20,xx liraya değmesi gerekiyor bu ay içinde...
Lakin hisse hiç oralı bile değil...
20,xx liraya değmesi gerekiyor bu ay içinde...
Lakin hisse hiç oralı bile değil...
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Sorun bakalım kurulda 160 milyon parayı ne yapacaksınız diye. Banka da tutmak için beklenmeyecek herqlde
Nerde ulann 160 milyon nakit para ! RTALB in 2021 yılı bilancosuna göre yani son donem bilancosunda aciklanan 160 milyon nakit ve benzeri parayı ne yapacaksınız? Bankaya yatırmak için mi bize kar dagitmiyorsunuz. Hesap verin ulann... kurulda bunu sorun 160 milyon parayı kime vereceksiniz ?
Anatolia Tanı şirketinin kamuoyuna yapmış olduğu açıklamada yatırımcılarına kar payı dağıtacağını bildirdi. Borsada Yeni olan bu şirket yatırımcısına ne kadar kar payı dağıtacak? Anatolia Tanı’dan yatırımcısını sevindirecek büyük adım!
Utanmaz reziller . Daha dün borsaya giren anatolia rekor temettü veriyor. Bu srfsizlerde mevcut parayı vermiyor. Adamlar hem hisse fiyatını arzdan sonra % 50 primlendirdi. Bu srfsizdw hem hisse fiatini düşürdü hemde temettü vermiyor. Utanmazlar.
Yer İmleri