Sayfa 48/298 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 377 - 384 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1. 23 23 alışlar var kalkar mı binlerce lot spek ve tayfası iş peşinde sazan avı an çıkmışlar

2. Hunter_sipek gitmiyor diyordunuz malınızı primli alınıyor daha ne satan satsın satmayan çok sızlanıp piyasa yapmasın sabah yazdığımın arkasındayım çıkacak düşecek demiyorum buna dikkat edelim yalnız

3.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    Hunter_sipek gitmiyor diyordunuz malınızı primli alınıyor daha ne satan satsın satmayan çok sızlanıp piyasa yapmasın sabah yazdığımın arkasındayım çıkacak düşecek demiyorum buna dikkat edelim yalnız
    Speği kol böreği 6 Aydın 2.20 maliyetle bekliyorum öyle yağma Yok kaldırsın bakalım malı

4. ama sistem öyle çalışmıyor ky'in zararı speğin karı olur eğer kar azsa 6 ay daha bekletir diye düşünüyorum spek malı saysın bakalım yarın belli olur yanlış da anlaşılma olmasın ben sadece kademeleri gördüğüm için ileri tahminlerde bulunuyorum saygılar

5.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    23 23 alışlar var kalkar mı binlerce lot spek ve tayfası iş peşinde sazan avı an çıkmışlar

Trade imkanı veren bir kağıt al 1.80 sat 1.86 bu kağıdın yapacağı tek iş bu.sazanlar 1.86 dan atladıysa iki hafta daha 180-181 gider gelir

6. Kağıtta olanların çilesi zor biter

7.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Kağıtta olanların çilesi zor biter
    al sane bir kıyak daha spek ne yapsın yarı yarıya

8.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    al sane bir kıyak daha spek ne yapsın yarı yarıya
    1.90 gösterdi 1.87 ye kadar verdi ufak alışlar büyük satışlar göze çarpıyor

Sayfa 48/298 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız