Sayfa 432/616 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. çocukkken beş yaşındamış bunların eskşileri sonra istanbula göç etmiş bla bla ..enteresan bi aile alem bunlar .komedyen gibi gazı veriyolar kendi kendilerine çocukken beş yaşındadım başlıyo hikayeleri devam ediyo huahuhahauha .yazın bu hisse çıkmıyosa kışın zor değil imkansız ..borsada kural bir .önceliği satın al gerçekleşsin sat.yaz sezonu öncelik satın alaması lazım bunlar komedyen aile sendromunda işte çocukken beş yaşında göç etmiş bla bla bla ...

2. Nerde geri alım onurlu gururlu yönetim kurulu?

3. 2.5 larda 1.8 bekleyenleri 4.10 da 3.8 beklerken gorduk ,bugun 4.42 kapanisa burun kiviriyor ya bunlar ne diyeyim algı yapmayin oglum hisse 3 ay onceki 2.5 bandinda degil aq.

4.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    2.5 larda 1.8 bekleyenleri 4.10 da 3.8 beklerken gorduk ,bugun 4.42 kapanisa burun kiviriyor ya bunlar ne diyeyim algı yapmayin oglum hisse 3 ay onceki 2.5 bandinda degil aq.
    Tam 4.10 dayken 3.50 bekleyenlere resti 3.78 e gelirse (o kapkara borsa gunlerinde sadece %8 aşağısı) polhoyu 3.78 den satıp çıkarım borsayı da bırakırım diyen bir cengaver vardı o kimdi?

5. Söz uçar yazı kalır.dediğiniz oldu.tahtacı sanarlar aman dikkat

Yazmıyorum ama okumuyorda değilim sizleri Derin uykudayım .

y.t.d.

7. Sn.temelanaliz buradaki samimiyetsiz bazılarını hisse 8-9 larda 6.8 -7.8 e kadar basacaklar diye yazacaklari zamani görecekmiyiz sizce

8.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Sn.temelanaliz buradaki samimiyetsiz bazılarını hisse 8-9 larda 6.8 -7.8 e kadar basacaklar diye yazacaklari zamani görecekmiyiz sizce
    Ben onu bilmiyorum ne olur ne olmaz bir şey diyemem. Ben sadece benim yorumları okuyup polho almış olan vardır diye , o kötü dönemde belkide alttan almak için birilerince yazılan olumsuz yorumlardan korumak için riskli sorumluluğu aldım ve oralara düşmez diye o zaman öyle yorumladım. Tahmin ediyorum o yorumum arkadaslara o dönem güven vermiştir.

Simdi ise artık sonuçta zararda olan yoktur. Ben bu davranışı bir borsa üstadindan öğrendim sağolsun ve bu duruşum hem bana hemde bana güvenenlere kazanç olarak döndüğünü düşünüyorum.

Olumlu yada olumsuz bir şey yazmak şu an için artik istemiyorum çünkü belki bayram öncesi elimi bile bozabilirim bu sizler için lutfen olumsuzda algılanmasın başka hisse arayışlarım var ve biraz şekillenmeye başladı. uşak i bu kağıt yüzünden kaçırdım. Bir hisse daha kaçırmak asla istemiyorum. Bu basligi takipten çıkartıyorum yorumlarınızı okuyamazsam kusura bakmayın.

Sayfa 432/616 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •