Sayfa 76/751 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 601 - 608 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    kafasina gore indiren cikaran tahtacidan iyidir. Hic yoktan temellerine gore islem yapar bilancosuna bakip salak salak ama bu sirketin satislari yok demez.

Haftaya borsa gitse bile trcas'in ters hareket etmesi de olasi.
    Üstat çok olumsuzsunuz😂😂
    Bide bana öyle derler

2.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Üstat çok olumsuzsunuz����
    Bide bana öyle derler
    realist halimdeyim

bir yandan sirketin varliklarina oldukca muhafazakar yaklasarak 450 milyon dolar biciyorum obur yanda borsa dinamiklerine, yatirimcilarin degerlendirmelerine ve firsat maliyetine bakiyorum bu dinamik degismedikce bir sey olmaz diyorum

sizin gibi trade yetenegim yok ki maliyet dusureyim corba parasi cikartabileyim

3.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    realist halimdeyim

bir yandan sirketin varliklarina oldukca muhafazakar yaklasarak 450 milyon dolar biciyorum obur yanda borsa dinamiklerine, yatirimcilarin degerlendirmelerine ve firsat maliyetine bakiyorum bu dinamik degismedikce bir sey olmaz diyorum

450 milyon değerlemeye yaklaşması için Shell opsiyonu gerek. Yoksa bu şirketi maks ,90 sent ~ 230m dolar ile değerliyorlar son 5 senedir. Zaten piyasa değeri 112m dolar. Burdan x2 eder kabaca
    Son düzenleme : wasaban; 16-07-2022 saat: 07:00.

4.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    realist halimdeyim

Mal varlığına göre ( sektör içi satın alma/ birleşme rakamları üzerinden) şirket değerlemek bir yere kadar doğru. İskontoyu gösterir mi, gösterir ever. Hele Shell- Turcas opsiyonu devam ediyorken. Ancak…. doğru olan şirketin yarattığı nakit üzerinden borsa fiyatını değerlemektir.

5.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    kafasina gore indiren cikaran tahtacidan iyidir. Hic yoktan temellerine gore islem yapar bilancosuna bakip salak salak ama bu sirketin satislari yok demez.

Haftaya borsa gitse bile trcas'in ters hareket etmesi de olasi.
    Bu doğru. En azından tahtacı dediğiniz şirketin genel gidişatını ve/ veya mevsimselliğini yansıtmalı.

6.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Üstat çok olumsuzsunuz😂😂
    Bide bana öyle derler
    Endeks zaten 138 sent. 2022 Rusya işgali ile görülen dipten ( 130 sent) sonra en kötü 2. Kapanışı yaptı. Bekleyeceğiz…. bir yerde endeks tekrar toparlanacak

7. Mayıs tepesinden ( 7,25-35) şimdilik destek almış gözüküyor tahta. Kabaca kapanıştan kapanışa %20 düzeltme oldu.

Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    realist halimdeyim

Zor birşey değil sizin donanımınızda biri için.
    Yardımcı olabiliriz.

Sayfa 76/751 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •