Originally Posted by
KaraKemal
çok sağol cauti, ben tam pgss shortlayacaktım, senin yazdıkların aklıma geldi, vazgeçtim, büyük zarardan kurtardın beni.. bu arada pgss vadelisi borsanın en sığ vadeli tahtalarındadır, 1 lot bile versen kabak gibi senin görür robotlar ve gereğini yapar, aklınızda olsun
kuvvetli tahta isctr, diğer bankalardan farklı bi piyasa yapıcısı var, turgay ciner yüklü malda.. dohol kendileri yapıyor, patronun adamaları.. petkim her an yukarı gitmeye manke, ve karsan 3 aylık sıkışmayı yukarı kırıyor bugün, 8+ kalırsa devam edecek demektir..
13.00- 16.00 klasik balyoz saatleri, ama bugün yapacaklarını sanmam, dünden kıstırdıklarının canın almadan olmaz.. gün sonu alıcılı bitirecek
Eyvallah kardeş. Trade işinden pek anlamam, ama son 1-2 yıldır Pegasus, Tüpraş be deva hisselerini yakın analiz ediyorum, sıkı takip ediyorum.
Bilanço öncesi de sonrası da uyardım, net kar değil, favök e odaklanın. Kaldı ki iç-hat dış hat dengesi, ve yan gelirler çok pozitif. İyi bekliyordum, beklediğim gibi de geldi. Ama Twitter da bazı yüksek takipçili elemanlar bilanço kötü vs dedi( bu kişiler genelde Pegasus yerine thy öneren kişiler. Ben de tam tersini, thy yerine Pegasus tercih ediyorum).
Uzun lafın kısası hareket biraz abartı gelebilir, temel olarak destekli olsa da, shortlayan çok olmuştur, bunun oluşturduğu mazot gücüyle de hareket güç kazanmış gözüküyor. Ama shortçular ısrarcı olursa devamı da gelebilir tabii ki.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri