Sayfa 195/1000 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Pegasus short layanlar el kaldırsın bakalım. Dün %8, bugün %6. Dün topa biraz sert girdim, bir tane bile short yapma niyeti olana engel olmadık mı acaba? 1-2 kişi çıkmazsa 1-2 ay uğramam başlığa, yazdıklarımız işe yaramıyorsa yazmanın da anlamı yok.
    Pegasus güzel bilançoydu, gelecek için umut vaat ediyor. Sırf zararı görüp atlayan bile çok olmuştur. Zaten takır takır kâr etse 350 lira olurdu

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

44 bandı kırıldığından beri takip ettiğim haftalık THY grafım.
    geçen hafta özl ve burada hedef vs soruluyor.Üçlü rakamlar beklediğimi belirtmiştim.
    Kanal üst kırılımı teknik olarak grafta gösterdim.Yükselen kanalın içinde kaldığı sürece 105 bölgesi.
    Badem spor un ana tahtası olacağını söylediğimiz günden beri devam ediyor.
    kolay gelsin.
    graf soruyorsunuz buraya yapıştırıyoruz ,
    sonra çıkıyor dallamanın bir tanesi aklıda yetmiyor ,
    bu grafa o sadece ÇİZGİ olarak bakıyor.
    başlıyor boş boş konuşmaya düşüncelerimde değişen birşey yok.
    stoplos kişilerin kendine ait.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Havayolları dikkat...

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    çok sağol cauti, ben tam pgss shortlayacaktım, senin yazdıkların aklıma geldi, vazgeçtim, büyük zarardan kurtardın beni.. bu arada pgss vadelisi borsanın en sığ vadeli tahtalarındadır, 1 lot bile versen kabak gibi senin görür robotlar ve gereğini yapar, aklınızda olsun

kuvvetli tahta isctr, diğer bankalardan farklı bi piyasa yapıcısı var, turgay ciner yüklü malda.. dohol kendileri yapıyor, patronun adamaları.. petkim her an yukarı gitmeye manke, ve karsan 3 aylık sıkışmayı yukarı kırıyor bugün, 8+ kalırsa devam edecek demektir..

13.00- 16.00 klasik balyoz saatleri, ama bugün yapacaklarını sanmam, dünden kıstırdıklarının canın almadan olmaz.. gün sonu alıcılı bitirecek
    Eyvallah kardeş. Trade işinden pek anlamam, ama son 1-2 yıldır Pegasus, Tüpraş be deva hisselerini yakın analiz ediyorum, sıkı takip ediyorum.

Bilanço öncesi de sonrası da uyardım, net kar değil, favök e odaklanın. Kaldı ki iç-hat dış hat dengesi, ve yan gelirler çok pozitif. İyi bekliyordum, beklediğim gibi de geldi. Ama Twitter da bazı yüksek takipçili elemanlar bilanço kötü vs dedi( bu kişiler genelde Pegasus yerine thy öneren kişiler. Ben de tam tersini, thy yerine Pegasus tercih ediyorum).

Uzun lafın kısası hareket biraz abartı gelebilir, temel olarak destekli olsa da, shortlayan çok olmuştur, bunun oluşturduğu mazot gücüyle de hareket güç kazanmış gözüküyor. Ama shortçular ısrarcı olursa devamı da gelebilir tabii ki.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yazamadım kusura bakmayın ama tekrar 3200 altına gelince dayanamadım çıtırlık long yaptım ..böyle böyle dünkü kazanamdığımızx paralrı bugün çıkartıyoruz..mc saatinden sonra acaba neapacak alıcak mı cok merak ediyorum...
    benim pozlar flt..halkb longlarda kapandı..bundan sonra ufak ufak şort kollarız bilmıom artık her yön riskli gibi kafam karışık...

6. 3220 patinaj bölgesi. Kırarsa 3240 THYAO öncülüğünde.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    graf soruyorsunuz buraya yapıştırıyoruz ,
    sonra çıkıyor dallamanın bir tanesi aklıda yetmiyor ,
    bu grafa o sadece ÇİZGİ olarak bakıyor.
    başlıyor boş boş konuşmaya düşüncelerimde değişen birşey yok.
    stoplos kişilerin kendine ait.
    Kardeş he de geç, engelle geç, kaale alma.

Biz yıllardır neler gördük başlıkta, 23 yıl oldu. Bazen ben de hadsizliğe kızıyorum, sonra boş ver diyip geçiyorum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. dolar bbazlıda xbank ağustos 2021 seviyelerine dogru koşuyor...

1,63 cente gelirse son 12 ayda dolarla aynı kalmış olacak...

Sayfa 195/1000 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •