Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Pegasus short layanlar el kaldırsın bakalım. Dün %8, bugün %6. Dün topa biraz sert girdim, bir tane bile short yapma niyeti olana engel olmadık mı acaba? 1-2 kişi çıkmazsa 1-2 ay uğramam başlığa, yazdıklarımız işe yaramıyorsa yazmanın da anlamı yok.
    çok sağol cauti, ben tam pgss shortlayacaktım, senin yazdıkların aklıma geldi, vazgeçtim, büyük zarardan kurtardın beni.. bu arada pgss vadelisi borsanın en sığ vadeli tahtalarındadır, 1 lot bile versen kabak gibi senin görür robotlar ve gereğini yapar, aklınızda olsun

kuvvetli tahta isctr, diğer bankalardan farklı bi piyasa yapıcısı var, turgay ciner yüklü malda.. dohol kendileri yapıyor, patronun adamaları.. petkim her an yukarı gitmeye manke, ve karsan 3 aylık sıkışmayı yukarı kırıyor bugün, 8+ kalırsa devam edecek demektir..

13.00- 16.00 klasik balyoz saatleri, ama bugün yapacaklarını sanmam, dünden kıstırdıklarının canın almadan olmaz.. gün sonu alıcılı bitirecek

2. Havayolları dikkat...

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    çok sağol cauti, ben tam pgss shortlayacaktım, senin yazdıkların aklıma geldi, vazgeçtim, büyük zarardan kurtardın beni.. bu arada pgss vadelisi borsanın en sığ vadeli tahtalarındadır, 1 lot bile versen kabak gibi senin görür robotlar ve gereğini yapar, aklınızda olsun

kuvvetli tahta isctr, diğer bankalardan farklı bi piyasa yapıcısı var, turgay ciner yüklü malda.. dohol kendileri yapıyor, patronun adamaları.. petkim her an yukarı gitmeye manke, ve karsan 3 aylık sıkışmayı yukarı kırıyor bugün, 8+ kalırsa devam edecek demektir..

13.00- 16.00 klasik balyoz saatleri, ama bugün yapacaklarını sanmam, dünden kıstırdıklarının canın almadan olmaz.. gün sonu alıcılı bitirecek
    Eyvallah kardeş. Trade işinden pek anlamam, ama son 1-2 yıldır Pegasus, Tüpraş be deva hisselerini yakın analiz ediyorum, sıkı takip ediyorum.

Bilanço öncesi de sonrası da uyardım, net kar değil, favök e odaklanın. Kaldı ki iç-hat dış hat dengesi, ve yan gelirler çok pozitif. İyi bekliyordum, beklediğim gibi de geldi. Ama Twitter da bazı yüksek takipçili elemanlar bilanço kötü vs dedi( bu kişiler genelde Pegasus yerine thy öneren kişiler. Ben de tam tersini, thy yerine Pegasus tercih ediyorum).

Uzun lafın kısası hareket biraz abartı gelebilir, temel olarak destekli olsa da, shortlayan çok olmuştur, bunun oluşturduğu mazot gücüyle de hareket güç kazanmış gözüküyor. Ama shortçular ısrarcı olursa devamı da gelebilir tabii ki.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ..

öğlen 12 gibi uyarmıştım forumu, gün sonu alıcılı bitirebilir ama şuaryı test ederse öyle olur aşağı kırarsa böyle olur falan demedim, gün sonu pozitif olur dedim, açık ve net.. değerlendirebilen arkadaşları kutluyorum

09.09.2003 günü isctr ve garan tavan alışa kitledi ve boğa piyasası başladı o gün, 6 aydır teskerenin reddiyle açıkta kalan türk piyasası dünya borsaları ırak galibiyetini kutlarken, kenarda boynu bükük kalmıştı, yaz boyu bi şey olmamıştı.. sudi özkan 300 milyon dolar yollamış, ve öyle başlamışlar operasyona, borsanın o sıra en likit iki hissesi olan garan ve isctr ne var ne yok alıp tavana kitleyene kadar

bugün de isctr ve garan tavan kitledi, ama aynı şey değil.. bu ikili şimdi endekste toplamda yüzde 7-8 ağırlığı vardır, o sıralar her biri yüzde 12.x ağırlığa sahipti, yani ikisi toplamda endeksin dörtte biri ediyordu, bugünkü hesapla thyao, eregl, tuprs, sise aynı anda tavana kitlemesindeki endeks etkisi gibi bir etki..

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    öğlen 12 gibi uyarmıştım forumu, gün sonu alıcılı bitirebilir ama şuaryı test ederse öyle olur aşağı kırarsa böyle olur falan demedim, gün sonu pozitif olur dedim, açık ve net.. değerlendirebilen arkadaşları kutluyorum

09.09.2003 günü isctr ve garan tavan alışa kitledi ve boğa piyasası başladı o gün, 6 aydır teskerenin reddiyle açıkta kalan türk piyasası dünya borsaları ırak galibiyetini kutlarken, kenarda boynu bükük kalmıştı, yaz boyu bi şey olmamıştı.. sudi özkan 300 milyon dolar yollamış, ve öyle başlamışlar operasyona, borsanın o sıra en likit iki hissesi olan garan ve isctr ne var ne yok alıp tavana kitleyene kadar

bugün de isctr ve garan tavan kitledi, ama aynı şey değil.. bu ikili şimdi endekste toplamda yüzde 7-8 ağırlığı vardır, o sıralar her biri yüzde 12.x ağırlığa sahipti, yani ikisi toplamda endeksin dörtte biri ediyordu, bugünkü hesapla thyao, eregl, tuprs, sise aynı anda tavana kitlemesindeki endeks etkisi gibi bir etki..
    Bir soruda sana sorayım karakemal sen bu yorumu yaptığında yonca ve ısctr %5 yukardaydı zaten .
    Ak nerde idi %1 ,5 yukarda idi .Dipten kalkışlara bakıldığında 2 tahta %55 yukarı yapmış , yapı ve Ak %45 yukarı hareket yapmış.
    sonuç olarak bankalar ivme yakalamış oyun onların üzerinden oynanıyor.
    inceden sallıyorsun ya az çok biliriz bu konuşma usluplarını döndüğü zamanda uyar milleti önemli olan onu görmek kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. KaraKemal gayet başarılı biri bence piyasayı çok iyi okuyor
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    KaraKemal gayet başarılı biri bence piyasayı çok iyi okuyor
    Karakemal in başarılı veya başarısız olduğunu söylemedik zaten , uyardım dediğinde zaten tahta ivme yakalamış bu bir , tahtada alım var mı var.O ne anlatmak istediğimi anlamıştır şuanda topiktekiler bugun burada yazılanları okuduysa onlarda ne anlatmak istediğimi anlamıştır.Ha unutmadan Ak kıza giren para 230 milyon leblebi değil yani.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karakemal in başarılı veya başarısız olduğunu söylemedik zaten , uyardım dediğinde zaten tahta ivme yakalamış bu bir , tahtada alım var mı var.O ne anlatmak istediğimi anlamıştır şuanda topiktekiler bugun burada yazılanları okuduysa onlarda ne anlatmak istediğimi anlamıştır.Ha unutmadan Ak kıza giren para 230 milyon leblebi değil yani.
    Seni agresif gördüm Sindoma abi, geçen gün abkaya dediğimi sana da diyim, malı elinden alınmış, şortta kalmış gibi gerginsin
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eyvallah tarkank abi
    Abka abiyi biraz gergin gördüm, oysaki burda hergün para dağıtıyorlar, heralde şortta kaldı yada spotta malları palaya kaptırdı du bi fışkırttırayım da biraz gerginliği azalsın
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •