Originally Posted by
ŞAHONUN PUNGARI
Geçmiş yıl karları 300 milyonu geçti ozkaynakalri değerlemesi 440 milyon oldu. Şirket sermaye artirimini yaptı, biz bir yatırım şirketi değiliz. Son 3 yılın karını yatırımcıya verin.. Yeter artık sizin yaptığınız. Borsa rekor kırıyor. Sizleri şikayet edeceğim..
Geçmiş yıl kar şu anda 175 milyon lira . Geçen dönem bilançoda 202 milyon TL idi
Özkaynak 2 ay önce 382 milyon lira idi. Şimdi 440 milyon lira
Şirketin nakit gücü dediğimiz dönen varlıklar 326 milyon idi, şimdi 297 milyon lira
Duran varlık 214 milyon lira idi, şimdi 271 milyon lira
Şirketin borcu 160 milyon lira idi, şimdi 118 milyon lira
A1 kapital ve diğer bağımız olan kardeş şirketlere yaklaşık 200 milyon lira borç vermişiz, adat işletiyoruz.
Temettü dağıtnaz bu şirket
İştirakini destekliyor nakit gücü ile şirketimiz
Sürekli şirketlerin ozkaynaklari büyüyor , yatırım üstünü e yatırım. Yetmedi bir de Pardus eklendi. Enerji üretim ve un işi ile yazılım işinede yatırım yapılmış. kalkan ve Sina laboratuvara destek atmış, ıcg sehristan Yapı nın ortağı olmuş, inşaat işi yapmaya da başlamış.
40 civarı laboratuvara destek verilmiş ARGE bazında. Genç yetenekli biyologlara A1 life aracılığı ile laboratuvar ortami sağlanmış, icad yapın denilmis
Yatırım bankacılığına doğru adım adım giden bir grup.. Albaraka Türk bank toplamış murat Güler, var bir hesabı demek ki
Bill&melinda Gates vakfının Corona öncesinde biontech
Uğur Şahin 'e desteği vardı. Bio Technology 250 milyar USD destek aldı tüm Dünya da. Bu bir strateji ve bu stratejiyi ülkemizde sadece Murat Güler ciddi anlamda destekliyor
Var bir hesap
Bugünden yarından değilde, OV bir yatırım anlayışı hakim
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Yer İmleri