ABD’li Senatör Bob Menendez;
•Erdoğan bölgedeki saldırgan tutumunu durdurana kadar F-16’larla ilgili hiç bir konuyu onaylamayacağım
•Senato dış ilişkiler komitesi başkanı olarak açık konuşuyorum
•NDAA, ABD çıkarlarını korumak için elimizdeki araçlardan sadece bir tanesidir
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu manyak şunu anlamıyor..Bize savaş uçağı lazım ilk olarak bildik f16 olsun dedik abd ye başvurduk parayla alacağız hibe değil..Bu şekilde müşteri tehdit etmek abd ye birşey kazandırmaz..Başka ülkelerden alternatif uçak alırız..Bence abd bizi oyalıyor bir tarih belirleyip ona göre aksiyon almalıyız..
ASELSAN yabancı oranı 11 Ekim 2022 % 23,43. 12 Ekim 2022 % 23,76.
Fark % 0,33. Hisse kapanış fiyatı: 31,62 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Bilgilendırmelerınız ıcın tesekkur ederım Sayın Eko..
Çogu hisseler yukarı giderken bu hissede azda olsa zararına bekleme sebebini bilmiyorum.Bugüne kadar bilmeyerek beklediğim hisselerinde faydasını görmedim.Ama bilerek sabırla bekledıgım hisselerin faydasını görmedim.
Umarım Aselsan beni yanıltırsın..Beklemedeyim..
yatırım tavsıyesı degıldır.
Propolis sen bu kafa ile bedelsiz bölünmeden önce ISCTR 2 tl olacak diyenler gibi olursun. Aynen böyle devam et. Çok eğleneceğiz buralarda 6-9 ay.
Ben anlamadım ki geliyorsun burada iktidara sallıyorsun sonra İş grubu şirketlerde orada da muhalefete sallıyorsun sorması ayıp sen ne ayaksın?
Yoksa her yerde işine gelene göre name mi yapıyorsun?
Sen otur bir incele 1980 sonrası ABD borsaları hangi sektör ile nerelere gelmiş. Bizde o zamanlar yaşananları bu ülkede şimdi savunma sanayii olarak yaşayacağız kendini buna alıştırsan iyi edersin.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri