Sayfa 615/692 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. ADESE daha emekleyen bir bebek, öyle değil mi? Çok da takılmayın kaçan balık büyük olurmuş, siz kazancınıza bakın enflasyon + kazanıyorsanız bence başarılısınız demektir. IEYHO’ dan da erken mi çıktınız? YTD

Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    kileri cemaş ile değiştirdim adet olarak dedim aradaki kazanamadıgım farkı oradan alayım emme ondan da erken inidim yok yok ben bu işi bilmiyorum .... adesede de malı yarıya indirdik 1.22 kırmaz diye verdik yarısını ... kiler tam aort da kapadı iyi gitti iyi
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

2. GYO larda değerlemeler çok iyi geliyor, bir dalga daha gidecekler, KLGYO nun 2.30 da direnci var artık PD/DD 1.00 yani bu şu demek, bilanço desteği olmazsa bundan sonrası TIRT.. ucuzlaması lazım.. ya fiyatı düşecek ya da özsermayesi artacak ya da spekülatif gidecek.. temel analizden anlarım genelde tekniğe uygun alım satım yapsamda terste yakalanma riskinden dolayı temeli çok kötü olanlara bulaşmam. YTD

Sn tahminci elbette eminim temel analizden de anlıyorsunuzdur.Benim gözlemim genelde alım satım kararlarınızda temel ne olursa olsun teknik bozuldu mu veya düzeldi mi kararınızı tekniğe göre veriyorsunuz.Ben ise sizin aksinize teknik bilgim sıfır olduğundan tekniğe dayalı verilmiş tek bir alım satım kararım yoktur.Aslında sizin tarzınızda bir yatırımcı için temel analiz bilgisi bence yük,asli kararlarınızı tekniğe göre verdiğinizden ve genelde kağıtlarda trader olduğunuzdan dolayı temel analizi hiç bilmeseniz size daha uygun olurdu.Siz benim tam aksim olmalıydınız)))))))

İşin temeline gelirsek elbet bu bilanço ile o PD/DD değişecek.Yoksa bu hareket bence olmazdı.Neyse 5 gün kaldı bilanço gelsin de üstüne çok konuşuruz.

5. Temel de önemli, temeli sağlam kağıtta yüzde 50 yüzde 1000 kazanca kadar beklerim ama temeli zayıf kağıtta maksimum yüzde 40 a kadar beklerim isterse kağıt yüzde 5000 yapsın. İşte fark burada, yoksa haklısınız alım satım kararımı teknik analize göre veriyorum ama temel sağlamsa STOP marjım genişliyor.

Stopları çok disiplinli bir şekilde uyguladığınız için bence sonuç matematiksel olarak çok değişmezdi.Ama siz zaten bunun hesabını yapmışsınızdır.

Naçizane tavsiyemi yineleyeyim sn tahminci beş gün kağıt ne yaparsa yapsın umursamayın cuma akşamı bilançoyu görelim ona göre duruma bakalım.Tabi elinizde şu anda hisse varsa)))))))) Siz haftasonu riskini de pek almayı sevmeyebilirsiniz diye düşünüyorum

8. Sn tahminci “ieyho yu inceleyin dediginiz günün sabahından beri aralıksız yükseliyor ben alamadım anasını gittim bende danasını aldım cemaşı aldım zaten 1.13 den beri ara ara alıp satıyorum cemaşı… fakat onuda bugün erken verdim😊😊2.02 den kaldı adese 1.01 maliyetli onuda 1.22 den yarısını verdim kaldı ihlgm birazda akfen.. ihlgm yi bende sn gp gibi yapmayı düşünüyorum uzun süre tutmaya çalışagım ☺☺☺☺ Ne kadar uzun tutarsam artık sn tahminci. Sn gp sn şekerli ve sn hkm bilgilerinizden istifade ediyor ve çok değerli buluyorum bu forumdaki sohbeti de seviyeli ve düzgün görüyorum ayrılmakta içimden gelmiyor son 1000 adet hissemi de satıp kiler taşımama rağmen… forumdan elinizi çekmeyin bilgilerinizi esirgemeyin Desteklere gelirse tekrar almayı düşünüyorum..ben daha çok aort lara bakarak hisse alıp satıyorum

Sayfa 615/692 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •