Sayfa 613/692 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Bu arada bu topiğin muhabbetini çok seviyorum,özellikle çıkış zamanı geldiğinde kağıtdan tamamen çıkmayacağım,genelde tek lot bırakmam hepsini satarım,ama bu kağıda özel belli bir miktar bırakacağım ki arada sohbet imkanım olsun))))))))

Sn hissedar nerelerde ya,onla satışlar bilanço vs hakkında baya fikir teattisinde bulunuyorduk,çok değerli bilgiler veriyordu,uzun süredir kayıp.Aslında şahonun pungarı,sn hissedar,sn hayek ,syın GP falan yazsalar ne iyi olur.Özellikle sn hayek bana kağıdı aldırdı sonra kayıp)))))) Bu arada iyi ki aldırmış orası ayrı.

3. kileri cemaş ile değiştirdim adet olarak dedim aradaki kazanamadıgım farkı oradan alayım emme ondan da erken inidim yok yok ben bu işi bilmiyorum .... adesede de malı yarıya indirdik 1.22 kırmaz diye verdik yarısını ... kiler tam aort da kapadı iyi gitti iyi
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn hissedar nerelerde ya,onla satışlar bilanço vs hakkında baya fikir teattisinde bulunuyorduk,çok değerli bilgiler veriyordu,uzun süredir kayıp.Aslında şahonun pungarı,sn hissedar,sn hayek ,syın GP falan yazsalar ne iyi olur.Özellikle sn hayek bana kağıdı aldırdı sonra kayıp)))))) Bu arada iyi ki aldırmış orası ayrı.
    Ben 83 maliyetleri halen taşıyorum.
    Topiği okuyorum.
    Benim asıl pörtföy sizide davet ettipim trcasda.
    Klgyo nun kaç lira oldupunun çok önemi kalmadı benim içşn.
    Bedelli olursa yine tarihi zirveyi geçer sanırım)

Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    kileri cemaş ile değiştirdim adet olarak dedim aradaki kazanamadıgım farkı oradan alayım emme ondan da erken inidim yok yok ben bu işi bilmiyorum .... adesede de malı yarıya indirdik 1.22 kırmaz diye verdik yarısını ... kiler tam aort da kapadı iyi gitti iyi
    İyi gitti diyorsunuzda ben bölğnmeden önce verip trcas aldıydım.
    Klgyo 12 olursa aynı getiri olur😂😂

6. Bravo sn GP herkesin harcı değil iyi yakalamışsınız.. bizde öyle büyük balık yakalama yok henüz nasip ve birazda beceri işi bu.. ikiside şuan bizde tam olarak bi araya gelmemiş belki kiler de gider 12 tl ye filan belli mi olur 😳😳

Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    Bravo sn GP herkesin harcı değil iyi yakalamışsınız.. bizde öyle büyük balık yakalama yok henüz nasip ve birazda beceri işi bu.. ikiside şuan bizde tam olarak bi araya gelmemiş belki kiler de gider 12 tl ye filan belli mi olur 😳😳
    Bu topiktekileri davet etmiştim.
    12 olurmu bilmem ama bende kaç lira olunca olmayacağını biliyorum.
    20 milyar piyasa değeri az bile olur bu nadide şirkete

8. Benim için de durum aynı gerçekten.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu arada bu topiğin muhabbetini çok seviyorum,özellikle çıkış zamanı geldiğinde kağıtdan tamamen çıkmayacağım,genelde tek lot bırakmam hepsini satarım,ama bu kağıda özel belli bir miktar bırakacağım ki arada sohbet imkanım olsun))))))))
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Sayfa 613/692 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •