Bu arada bu topiğin muhabbetini çok seviyorum,özellikle çıkış zamanı geldiğinde kağıtdan tamamen çıkmayacağım,genelde tek lot bırakmam hepsini satarım,ama bu kağıda özel belli bir miktar bırakacağım ki arada sohbet imkanım olsun))))))))
Bu arada bu topiğin muhabbetini çok seviyorum,özellikle çıkış zamanı geldiğinde kağıtdan tamamen çıkmayacağım,genelde tek lot bırakmam hepsini satarım,ama bu kağıda özel belli bir miktar bırakacağım ki arada sohbet imkanım olsun))))))))
Sn hissedar nerelerde ya,onla satışlar bilanço vs hakkında baya fikir teattisinde bulunuyorduk,çok değerli bilgiler veriyordu,uzun süredir kayıp.Aslında şahonun pungarı,sn hissedar,sn hayek ,syın GP falan yazsalar ne iyi olur.Özellikle sn hayek bana kağıdı aldırdı sonra kayıp)))))) Bu arada iyi ki aldırmış orası ayrı.
kileri cemaş ile değiştirdim adet olarak dedim aradaki kazanamadıgım farkı oradan alayım emme ondan da erken inidim yok yok ben bu işi bilmiyorum.... adesede de malı yarıya indirdik 1.22 kırmaz diye verdik yarısını ... kiler tam aort da kapadı iyi gitti iyi
sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Bravo sn GP herkesin harcı değil iyi yakalamışsınız.. bizde öyle büyük balık yakalama yok henüz nasip ve birazda beceri işi bu.. ikiside şuan bizde tam olarak bi araya gelmemiş belki kiler de gider 12 tl ye filan belli mi olur 😳😳
Yer İmleri