Sayfa 184/218 İlkİlk ... 84134174182183184185186194 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    külliyen yalan... Abdullah Gül benden yaşlı onlar bizden çok önce londrada idiler...

ben simdi hanginize inanam, sen ole diyon ayvegobeklim ole diyo? yokmu araniz da adil bir hakem bir karar versin?. ben ayvagobeklimin dedigine inaniyom ama inancta supheyi beraberinde getiriyo. dersem ki bu masanin inaniyom ki 4 ayagi var demekki emin degililim. Ulee kazimim fazla derinlere kayma bazilari tam basa dusmuyoo.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,086
     Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    ben simdi hanginize inanam, sen ole diyon ayvegobeklim ole diyo? yokmu araniz da adil bir hakem bir karar versin?. ben ayvagobeklimin dedigine inaniyom ama inancta supheyi beraberinde getiriyo. dersem ki bu masanin inaniyom ki 4 ayagi var demekki emin degililim. Ulee kazimim fazla derinlere kayma bazilari tam basa dusmuyoo.
    bana inanmanız gerekiyor... Gülün nesli bizden bir dönem önceki nesil gerçekten...
    inanç değildir şüpheyi getiren, şüpheyi getiren zinhar şeytandır ki hiç ona inanmayın

3.  Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Sen yine bana inan abacık...Tovbekar abi olayi, zeman farkliydi, Abdullah Gul benden yasli deyerek zaptirip, sulandiriyor.

Tovbekar nickini niye almis? Tovbekar olmak icin ne yapmis? Hadise budur...

4. Google'e girip subliminal mesaj yazıp görsellere bastığınızda ilk bu görüntü geliyor.
    Hayat hoş gerisi boş

5. http://www.hisse.net/topluluk/showth...286#post617286

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Daha gece yeni basliyor. Biyir hocam...

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    ooolm deminden beri damardan girdin ..ben geldim diye şuhlaştın bi yaneee

Ben dün gece Aksaraya gidip geçirdikten sonra (yani güzel bir gece geçirdikten sonra)geldiğimde ..gördüğüm bu topikte bilimum ağlamaklı sızlamalı zırlamalı kliplerin paylaşıldığını görmem oldu ,dünya alem şahittir .
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...286#post617286

Ben dün gece Aksaraya gidip geçirdikten sonra (yani güzel bir gece geçirdikten sonra)geldiğimde ..gördüğüm bu topikte bilimum ağlamaklı sızlamalı zırlamalı kliplerin paylaşıldığını görmem oldu ,dünya alem şahittir .

Mesela birincisi bu ...

KLİBİN BAŞLIĞINDA KÜRTÇE DENİLİYOR ..TÜM SÖZLER... FARSÇA

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Muthiş...
    ALİ ismini de Eli yazana da ilk defa gördüm ömrü hayatımda
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Mesela birincisi bu ...

KLİBİN BAŞLIĞINDA KÜRTÇE DENİLİYOR ..TÜM SÖZLER... FARSÇA

ALİ ismini de Eli yazana da ilk defa gördüm ömrü hayatımda
    Bunu görerek Sami Yusuf'un 4 ayrı lisanda VE HER LİSANIN EN AZ 2 LEHÇESİNİ kullanarak icra ettiği eseri paylaştım ki başlangıcı Farsça sonu Arapça ve fakat vurgu Türkçe olan kısmındadır.
    Hayat hoş gerisi boş

8. Mert abi ,ayvgübek abinin adı nuri değil mi? kuzu emmi Kazım diyor siz bi şemsettim bi Murtaza bi Bahattin bi şerafeetin bi Hüsameetin diyorsunuz ,asıl adı ne?
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Sayfa 184/218 İlkİlk ... 84134174182183184185186194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •