Sayfa 283/667 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 5330 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Seni aldığım güne lanet olsun o c. hisse

2. Çok büyük vurgun yedik. Endeks böyle performans göstermeseydi bu kadar koymazdı. Hisseyi 63 tl.den satmıştım ne güzel keşke bir daha almasaydım.

Geçen seneki portföyümü bozmasaydım param 8 kat artmıştı...

3. Paynet hakkında Şubat ayında satıyoruz diye açıklama yaptınız. Haziran ayında görüşmeler olumlu gidiyor diye bir açıklama daha yaptınız. Geldik nerdeyse yılın sonuna. Şubat ayından beri hissede olan, veya Paynet haberi sebebiyle hisseye giren yatırımcının ocağına resmen incir ağacı diktiniz. Bu süreçte tahtacıya çanak tutmak için itinalı bir şekilde bilançoyu öyle veya böyle kötü gösterdiniz. Paynet haberini uzatmak, bilançoyu buna göre uydurmak birilerine hisse fiyatı üzerinde kurduğu baskıyı devam ettirme şansı verdi. Ne hikmetse bilançolarda hep bunu destekler nitelikte. Paynet’in satış sürecini kendiniz gayet iyi bildiğinizden, önden kredileri çekip, çeşitli harcamaları erken yapıp bilançoyu yüksek borçlu, negatif gösterip fiyat üzerinde baskı kurulmasına izin verdiniz (Paynet’ten gelen para ile krediler kapatılacak, borçlar azaltılacak). Sene başından beri endeks uçtu, diğer şirketler uçtu siz yerinizde saydınız, hatta dövize enflasyona göre kıyaslarsak geriye gittiniz. Geçtim koca bir senede şirkete ortak almayı veya satmayı, çıkıp bu konuda doğru düzgün bir açıklama yapmak bu kadar zor mu? Yoksa bunu yapmamanızın altında art niyetli oluşunuz mu yatıyor sebep olarak? Bu yapılan resmen yatırımcı düşmanlığıdır.

YTD.

4. şahsım adına sana 1 lot mal verenin Allah belasını versin..

5.  Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    şahsım adına sana 1 lot mal verenin Allah belasını versin..
    1.5 yıl önce 1.30 usd den aldım.O zamanlar endeks 1400 civarıydı.endeks geldi 4500 e bu hisse 87 cent oldu.Aldığım günden bu yana sabır bununda sırası gelecek diye diye takip ettiğim tüm hisseler buna tur üstüne tur bindirdi.Easy cep'in bile 100 milyon usd. değer biçildiği yerde bu guudubet hisse 87 milyon usd ediyor.Resmen tokatlandık endeks yerinde saysa bu kadar zorumuza gitmez.Ben de paynet haberi gelmeden 1 lot dahi satmam.

6. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Bunlar şirketi aldığı günden bu güne davranışların da değişiklik yok. Hiç bir zaman küçük yatırımcıyı düşünmediler. O zaman neden hissenin hepsini alıp kottan çıkmadılar oda ayrı konu. Birde bu hissede içeriden haber alanlar olduğunu düşünmüyorum. Bugüne kadar ki hareketleri bu düşünceyi doğruluyor. Bakalım el mi yaman biz mi göreceğiz. Kontrolmatik CEO bak birde bizim sakallı ya bak. Neydi günahımız böyle birine denk geldik. Dün yine bir yerdeydi sanırım gevrek gevrek tipi tip

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Foruma video yüklenemiyor mu?
    3 Mart 2021

Sayfa 283/667 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •