Sayfa 344/366 İlkİlk ... 244294334342343344345346354 ... SonSon
Arama sonucu : 2926 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. Dün 20,72 kapamıştı. Bugün açılışta 22,14 açtı. (% 6,12 Pirim ) 5 dakika sonra 21,02 ye düşerek devre kesti.

Bu spekülasyonu yapan kişi veya kişilere Milyon TL. leri bulan cezalar verılmezse , bunlar ky. ile , böyle , kedinin fareyle oynadığı gibi , oynar dururlar.

2. Sayın By Akıl..Tecrübeler bu sert hareketlerim mal değişim hareketleri olduğunu söylüyor.Hayırlara vesile olur umarım.CELHA,DOAS ve ASUZU da katlanamamış/dayanamıştım.Naçizane.

3. Bugün , göçen borsada %5,41 pirim yaparak 21,84 TL. den kapadı. Dünkü %6,12 lik saçma , çirkin , manipülatif düşüşü telafi etmese de , diğer göçen hisselere baktığımda halime şükrediyorum.
    Yine de , tahta yapıcıyı , manipilasyoncuları düşündüğümde , yine çirkin işlerine devam edeceklerinden endişeliyim.
    Fakat , bu fiyatlardan kimseye tek bir lot satmamakta kararlıyım. Ne yaparlarsa yapsınlar , doğru bildiğim yoldan dönmeyeceğim.
    Hissenin hakettiği fiyatın , bu fiyatlardan çok daha yüksekleri olduğunu düşünüyorum.

4. [QUOTE=Bismark;6194627]Sayın By Akıl..Tecrübeler bu sert hareketlerim mal değişim hareketleri olduğunu söylüyor.Hayırlara vesile olur umarım.CELHA,DOAS ve ASUZU da katlanamamış/dayanamıştım.Naçizane.[/
    Aynen katiliyorum...
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

5. [QUOTE=palmet;6195080]
     Alıntı Originally Posted by Bismark Yazıyı Oku
    Sayın By Akıl..Tecrübeler bu sert hareketlerim mal değişim hareketleri olduğunu söylüyor.Hayırlara vesile olur umarım.CELHA,DOAS ve ASUZU da katlanamamış/dayanamıştım.Naçizane.[/
    Aynen katiliyorum...
    İnşallah kardeş , umduğumuz gibi olur.

6. Yine , aynı film önümüze kondu. Seans bitimine 1 dakika kala hisse 21,90. Sonra aniden 20,54 olup devre kesti
    Karanlık odadan da 21,14 olarak çıktı.......Spk. uyursa , herkezin yaptığı yanına kar kalırsa , olacağı bu.

Bunu yapana , milyon TL. ye varan bir ceza kesilse , bir daha bu tür hareketi , o da yapamaz. Başkaları da yapamaz.
    İnsanı , borsadan soğutuyor , bu tür çirkin hareketler.

Sanırım , amaç , Lanet olsun deyip ky. ye hisselerini sattırmak , ve ucuzdan hisseleri toplamak olmalı.

Bu oyuna kimsenin gelmemesi lazım.

7. bu hareketler karın agrısı olduğunun işaretleri.....rahatlayacak... ben bu hareketlerı olumlu karsılıyorum hısse cok sıg..sahıbıde bbva...var bır bıldıklerı..bellı bır kademeye alısları koyuyor asagıya.muhtemelen kucuk lotlarda kendının..veya ertesı gun kı fıyat baslangıcını belırleyıp ..ordan bellı kademelere kadar mal toplamak ıcın yapıyor..ederının buralar olmadığını çok ıyı bılıyoruz....
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

8. Verilen mesaj şu : Hisselerini seans içinde sat , yoksa seans sonunda tabanı yersin.

Bu , adice tasarlanmış , ucuz planı yutup da hissesini satan olursa , çok büyük hata yapmış olur.

Ekranı kapatıp , 1-2 ay sonra ekranı açmak gerekir. ... Yoksa , bu adi spekülatörlerin oyununa gelmek , içten bile değil.

Ne yaparlarsa yapsınlar , hissemi satmayacağım. Kendi pisliklerinde boğulsunlar , adiler.

Sayfa 344/366 İlkİlk ... 244294334342343344345346354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •