Alanda hayrını görsün, rast gelsin dostlar
Alanda hayrını görsün, rast gelsin dostlar
Sattıysan hayırlı olsun. Ben böyle bişey görmedim. Ama kesinlikle piyasa bozmadığı sürece yön yukatı. Burdan iki sonuç çıkar bnm için. 1-finansal raporda yıl sonunda ruhsat haberi gelir dediği için piyasa bunu çoktan fiyatladı. 2- endeksin artık yolun sonuna yavaş yavaş geliyor olmasıyla doygunluk bunu da etkiledi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hisseyi 7.9 dan ekim basinda almistim. Acikcasi bu gelen kaplarla 25 olur diye dusunurken 15 bile olamadi.
Bu projenden illaki Polho cok ama cok para kazanacak(8-9-10 milyar TL gibi)..
Aldigimdan beri yazıyorum, bunu yazmasam etik olmazdi. Açıkçası bu haberlerden sonra nasıl gitmez aklim almiyor.. yeni arz olsaydi deli giderdi ;)).
Burdaki pozisyonumu kapatmadim ama maliyetimi sifira indirdim desem yeridir. 7 birim olan pozisyonumu 1 birime indirdim. O da ihtiyac olmadikca dursun...
Bugun tavana yakin açılış beklerdim ama olmadi.
Hepimize bol hayırlı kazançlar dilerim.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : HEG; 05-12-2022 saat: 14:10.
Gitmeme şansı yok. Böyle bir satış geliri yok. Pd dd yi direkt 1 in altına çekecek bir gelirden bahsediyoruz. Yatırımı yine kimyaya yapacaklarını düşünürsek durumlar şaka gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Size demiştim thyshine [emoji16] tavanlamaz diye. Gün bitmedi gerçi.SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Matematik diyorki burada kalması imkansız [emoji16] spek diyor ki, matematik ne, yeni bir deterjan mı [emoji1]SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri