Originally Posted by bohem inşallah öyle olur endeks düzeltmeye gidiyor tutunursak güzel olacak şahsen düşmesi sıkıntı degil ağırlıklı ortalamalarından fazla uzaklaşmasın yavaş yavaş en iyisi Güzel düzeltme oluyor inşallah yamuk yeri kalmaz ytd
Originally Posted by Endex Güzel düzeltme oluyor inşallah yamuk yeri kalmaz ytd Hem de ne düzeltme bugün le kalır mı acaba ??? Verdiğim saat aralığına bakın orada neler döndü ortada.. Orayı hesaplayın faydası olur
Originally Posted by Endex Güzel düzeltme oluyor inşallah yamuk yeri kalmaz ytd bu düzeltmeyse endeks burda kalmaz pazartesiye kadar çok dokulen olur daha yeni saldı endeks
endişeye gerek yok paranın kaçacak yeri kalmadı baloncularda gelirse çok güzel olacak
Ne oldu haberlere İyi de gelmişti ama.. Vallahi ben bile kandım haberlere ama sonuç ortada..
yıllık asels grafiği..her bir mum 1 yılı temsil ediyor.....2023 yılı olasılıklar ortada...ytd
Originally Posted by bohem hisse başı kar 4,29 du galiba çarp istediğin fk ile bulursun sonucu dostum Bırak şimdiden çarpmasın ki ileride hayale dalıp çarpılmasın.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Bırak şimdiden çarpmasın ki ileride hayale dalıp çarpılmasın. doğru diyorsun kardeş
Forum Rules
Yer İmleri