Sayfa 391/505 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. halka arzı sanırım sermaye arttırımı ile yapacaklar...güler ya da rta ya nakit girişi olmayacak...
    a1 in öz sermayesi daha iyi olacağından daha fazla kar edecek haliyle...
    sonuç güler ve rta ya temettü ödeyecek bu karlar ile...

güler ve rta da a1 kapıtalden gelecek finansla yeni yatırımlar yapacaktır..
    enzim mi olur yenilenebilir enerji mi olur...
    sanırım a1 i yeni yatırımların finansmanında finansör olarak kullanacaklar..
    halka arza iy teklif gelirse ya da ileride değeri çok yükselirse ortak satışı ile rta buradan çok ciddi gelir elde edip ciddi yatırımlara imza atabilir..
    gurubun agresif büyüyeceğini düşünüyorum...
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

2. Yeni yıla 15 lira üzeri girmemesi icin bur neden göremiyorum.

Ya yanlış bakıyorum, yada yâda tahtanın psikolojik işlemlerini gerçekten çözdüm.

2 Ocak günü Karaman'ın koyunu sonra çıkar oyunu , diyeceğim.
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    halka arzı sanırım sermaye arttırımı ile yapacaklar...güler ya da rta ya nakit girişi olmayacak...
    a1 in öz sermayesi daha iyi olacağından daha fazla kar edecek haliyle...
    sonuç güler ve rta ya temettü ödeyecek bu karlar ile...

güler ve rta da a1 kapıtalden gelecek finansla yeni yatırımlar yapacaktır..
    enzim mi olur yenilenebilir enerji mi olur...
    sanırım a1 i yeni yatırımların finansmanında finansör olarak kullanacaklar..
    halka arza iy teklif gelirse ya da ileride değeri çok yükselirse ortak satışı ile rta buradan çok ciddi gelir elde edip ciddi yatırımlara imza atabilir..
    gurubun agresif büyüyeceğini düşünüyorum...
    Temennimiz yazdığınız gibi.

İnşaallah patronunda temennisi aynı olur.

Çok mantıklı, A1 kapital'in sermaye artırım ile arz olması. Altın yumurtlayan tavuğu kaybetmek istemiyoruz. A1 den geken kar olmasa zaten RTA teneke kutu.

RTA nın yatırım yapmasını ve büyümesini istiyoruz. Fakat kulak çubuğu ile büyüyemez . Katma değeri yüksek ürün gamı gerekli. Laboratuvar sarf malzemeleri üretmek için 1 milyar lira yatırım gerekmiyor. 50 milyon liraya o yatırımı yaptık zaten. Bize enzim gerek, biyo çimento enzimi uretsek dahi razıyız. Uretraz enzimi dediğimiz idrar dan üretilen bir enzim bu. Bari onu yapsınlar, New castle üniversitesi profesörleri Mayıs ayında üretti bu enzimi. Bakterilerin genini değiştirdi sadece. Bu kadar zor mu enzim üretmek. Madem üretemiyoruz, bari fason üretim yapalım. Corona kit devri sona erdi. Bize yeni birşeyler lazım.

9 tane farklı hastalığı yayan 9 virüsün kitini yapmış firmamız. Hastalığın tesbitini yapabilecek test kitimiz var, o virüsü durduracak ilacı da yaparız belki.

Aslında sürprizlere açık bir sektör bioteknoloji, Biontech bu konuda en yakın örnektir. Belki birgün bizim ARGE biriminde hatri sayilir birşeyler ucad eder

Görünüm tahtada vasat.. fakat iskemker reel gelmedi bana. 13)2 bin üzerinde malmı yediriyorlar ly'ye, yoksa destegimi sağlamlaştırıyor tagta yapıcı
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. Ahaahah arz haberi fos cıktı , kaldık koyunları ocakta gütmeye sanırım syn kulyutar, 4 uncu senesi oldu olacak , ha gayret enzim tutar belki , afilli bir adı olsun ama belki ozaman talep olur mesela " Nano mikro emzim veya ultra titan enzim " yaparız gibi gibi ..

Kızmayın bana ukala gibi oluyorum ama , heyyyy endex 6000 e gidiyor !

Halen onu alsa bunu yapsa , şöyle olsa veya böyle olsa , diyip diyip gönül eylendiriyoruz sankim .

Gençliğimdeki çare Sarıgül misali , tahtada çare mg dır , gerisi fasora fisaro bence.

Piyasa mg den küçüktür argümanı işliyor bu adamın tahtalarında maaesef !

Hayırlısı bakalım , secimlere afiş filan bassa bari şirket en azından kit bit mit satamıyoruz herhal , hiç haberi vs de gelmiyor.

Sahi kit demişken bir ara Afrika'ya kit satıp, garibanlara yardım edip ülke dizayn ediyorduk kulyutar o işler hangi aşamada

5. İnvestingde 11 saat önce yazılandan sonra sadece 20 yorum var saydım 🙂 50 şer bin lotlara gömülenler küstü anlaşılan.

6.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Ahaahah arz haberi fos cıktı , kaldık koyunları ocakta gütmeye sanırım syn kulyutar, 4 uncu senesi oldu olacak , ha gayret enzim tutar belki , afilli bir adı olsun ama belki ozaman talep olur mesela " Nano mikro emzim veya ultra titan enzim " yaparız gibi gibi ..

Kızmayın bana ukala gibi oluyorum ama , heyyyy endex 6000 e gidiyor !

Halen onu alsa bunu yapsa , şöyle olsa veya böyle olsa , diyip diyip gönül eylendiriyoruz sankim .

Gençliğimdeki çare Sarıgül misali , tahtada çare mg dır , gerisi fasora fisaro bence.

Piyasa mg den küçüktür argümanı işliyor bu adamın tahtalarında maaesef !

Hayırlısı bakalım , secimlere afiş filan bassa bari şirket en azından kit bit mit satamıyoruz herhal , hiç haberi vs de gelmiyor.

Sahi kit demişken bir ara Afrika'ya kit satıp, garibanlara yardım edip ülke dizayn ediyorduk kulyutar o işler hangi aşamada
    Libya'da Türk bayrağı diktik tüm limanlara, iznimiz olmadan hiçbir gemi ve uçak giremiyor ülkeye , bircok Afrika ülkesinde ise Fransa'nın ayağını kaydirdik. TİKA çok güzel çalışıyor. Ve Afrika'ya biz olmasak bir kg tahıl ve yağ gitmezdi, Avrupa'da dahil tüm Dünya bizim adil tahil dağıtımını alkışlıyor. Yakın zamanda Doğalgazda enerji üssü olacağız. O işler mükemmel sayın Harley...

Nano micro enzim , güzel bir isim. İnşaallah o günleri görürüz.

Güler'in düştüğü yerden %500 prim yapıp, RTA nin sadece %100 prim yapması hiç mantıklı değil. Bı işin icinde bir iş var. 2 hafta sonra anlarız filmin ne olduğunu.

Endeks hissesi olmadığımız için , endeksin performansına kafa yormuyorum.

Şu anda hisse enflasyon bazında ucuz kaldı 15 liranın altı bu tahtada ucuz demektir bana göre. Defter değeri açısından.15 lira olana kadar elime para geçtikçe alırım.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Tahtanın. Satış tarafı çok zayıf, satıcı olmayınca tahtacı da oyun oynuyor, du bakalım nekaa daha oynuyacak. Ben ay kapanışına bakarım. Borsanın vizana gittiği yerde buralarda olmak çok komuk yaa
    Eli mahkum o zirveyi katlıyacak. Ama kolay olmayacak tabii

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Beni enzimi benzini, yatırımı kaldırımı, sahibi vs heeeç bişi ilgilendirmez.
    Ben tekniğe inanırım hele piyasanın bukaaa boğa olduğu dönemde
    Yav ihlas bile katladı, hasan pekerin kağıdı 3 e katladı, bu mu katlamıyacak.

Sayfa 391/505 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •