Sayfa 353/413 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1. Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, Inveo Yatırım Holding A.Ş. (INVEO), İş Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ISYAT), Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş. (BRYAT), Koroplast Temizlik Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. (KRPLS), Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (CMBTN), Konya Çimento Sanayii A.Ş. (KONYA) paylarının piyasasında, Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcılar hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 19/12/2022 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" tedbirleri uygulanacaktır.
    4 yatırımcıya 1 ay süre ile yasak uygulanmış

2.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    Nakış gibi işliyorlar
    sn kagula bu grafigi bilmem benim kafamdaki grafik 1030 lara kadar bu bürütte basar bu dürzüler ahanda buraya yazıyorum yukardan verdiler geri alış için 900 lere bile seans içersinde degdirirler nereyi geçemiyorduk 999 aha orası benim için tam destektir.hele endeks de düzeltmeye girerse onu bile aratırlar dürzüler.
    spk kınasını yaksın bu bürütlerin hangisi bürüte girse geri tepiyor.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sn kagula bu grafigi bilmem benim kafamdaki grafik 1030 lara kadar bu bürütte basar bu dürzüler ahanda buraya yazıyorum yukardan verdiler geri alış için 900 lere bile seans içersinde degdirirler nereyi geçemiyorduk 999 aha orası benim için tam destektir.hele endeks de düzeltmeye girerse onu bile aratırlar dürzüler.
    spk kınasını yaksın bu bürütlerin hangisi bürüte girse geri tepiyor.
    Kapanışta işlem yasakları gelmis.Yine karanlık odada 60K civarı mal el değiştirmiş.Ben pozitif taraftayim.Kasim son gün 165K lik değişimden sonra 1400 gördük.Bence beklenen habere hazırlık yapılıyor.Hicbir ky bu malları ne karşılayabilecek güçte değil.Zirvelerde çok adam dökülür.

4. de gari üçlünün peşine takıldın bari kapıyı kitleyiver de brsan da peşinden gelsin bakalım poltk mi bryat mı önce kitleyek kapıları
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

5. Şirketimizin %15,21 hisse oranında ortak olduğu Borusan Teknolojik Yatırımlar Holding A.Ş'deki paylarımızın tamamının Borusan İstikbal Ticaret T.A.Ş.'ye satılmasına, hisse satış ve devir sözleşmesinin yapılmasına ve yasal işlemlerin*tamamlanmasına karar verildi

https://pbs.twimg.com/media/Fkg2sv7X...jpg&name=large

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Etkisi nasıl olacak bakalım.
     Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Şirketimizin %15,21 hisse oranında ortak olduğu Borusan Teknolojik Yatırımlar Holding A.Ş'deki paylarımızın tamamının Borusan İstikbal Ticaret T.A.Ş.'ye satılmasına, hisse satış ve devir sözleşmesinin yapılmasına ve yasal işlemlerin*tamamlanmasına karar verildi

https://pbs.twimg.com/media/Fkg2sv7X...jpg&name=large

7. Vay be, iyiki varsın VBTS. 1374, hooop 1300,paraya bak.KY'nın eli kolu bağlı.Parayı veren,pardon parası olan düdüğü çalar misali.

8. Özet Bilgi
    Kayıtlı Sermaye Tavanı Süre Uzatımına ve Esas SözleşmeTadiline İlişkin Yönetim Kurulu Kararı ile SPK'ya Başvuru Yapılması Hakkında
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
    Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
    Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
    Hayır
    Yönetim Kurulu Karar Tarihi
    22.12.2022
    İlgili İşlem
    KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
    Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
    100.000.000
    Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
    100.000.000
    Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
    31.12.2027
    Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
    6
    SPK Başvuru Tarihi
    22.12.2022
    Ek Açıklamalar
    Şirketimiz Yönetim Kurulu 22.12.2022 tarihli toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-18.1 Sayılı Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği çerçevesinde, Şirket Esas Sözleşmesi'nin 6. Maddesi'nde belirtilen 100.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanına ilişkin 5 yıllık geçerlilik süresi 2022 yılı sonunda biteceğinden, Şirketimiz kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2023-2027 yıllarını kapsayacak şekilde uzatılmasını teminen, Şirket Esas Sözleşmesi'nin "SERMAYE" başlıklı 6. Maddesi'nin Ek'teki şekliyle tadili ile ilgili Sermaye Piyasası Kurulu'ndan gerekli izinlerin alınmasına;

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan alınacak izinler sonrası T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nden gerekli izinlerin alınarak ekteki Esas Sözleşme tadilinin yapılacak ilk Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

Bu çerçevede; Şirket Esas Sözleşmesi'nin "SERMAYE" başlıklı 6. Maddesi'nin tadili için uygun görüş ve izinlerini almak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.

Pay sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

2027 ye kadar

Sayfa 353/413 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •