Sayfa 325/689 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon
Arama sonucu : 5512 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    bence bedelli yapmazlar. bu bedelli işi birileri tarafından bilerek ortaya atıldığı kanaatindeyim.. bedelli yapmaya kalksa en az %1000 gibi bir bedelli yapmalı ki yaptıkları bedelli az da olsa bir işe yarasın. ne patron ne de omar musa o kadar para yatırır kaldı ki spk nın bu kadar bedelli ye izin vereceğini hiç sanmıyorum..
    Herkese Günaydın Dostlar,

Bunlar bedelli kararı alıp nominal değer olarak 1 Tl dışında bir rakam belirlerse hangimiz şaşırır?
    Kim ortaya attı bilmiyorum ama sağolsun kendimizi hazırladık şımdiden psikolojik olarak.

2. Arkadaşlar,

Bedelli artışı yapma niyeti olan şirket temettü dağıtmaz. Ceo 2023 yılında “temettümüzü dağıtırız” dedi. Boş yere stopaj ve gelir vergisi ödemek olur, mantığa aykırı.

YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    yarın yönünü yukarı çeviremezse naneyi yerik
    :) Yırttık mı?Teknik ne diyor.

4. Hacimsiz düşüş hacimsiz yükseliş.
    Spek yok sanırım.

5.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    :) Yırttık mı?Teknik ne diyor.
    Ne tekniği reis tahtacı ne derse o olur. Aradım az önce Bofa son bir 5k daha satsın sonra 20 üstüne alicam, ama yok öyle tavan tavan surundurecem sizi diyor tahtacı.

6.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Ne tekniği reis tahtacı ne derse o olur. Aradım az önce Bofa son bir 5k daha satsın sonra 20 üstüne alicam, ama yok öyle tavan tavan surundurecem sizi diyor tahtacı.
    Düşün yani adam 5k lotun hesabını yapıyor. Hacim yerlerde tahtada

7.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Düşün yani adam 5k lotun hesabını yapıyor. Hacim yerlerde tahtada
    Dedim sen 100.000lik adam mısın ne uğraşıyorsun 5k ile. Yok dedi size yağmurlu havada su yok dedi

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Dedim sen 100.000lik adam mısın ne uğraşıyorsun 5k ile. Yok dedi size yağmurlu havada su yok dedi
    Muhtemelen tahtada işi bilenlerden tokat yiyince gözü kararıyor tokatın acısını çıkarmak için tahtayı kilitleyip hoşafını çıkarıyor.Zamanında takip etmişliğim var.

Sayfa 325/689 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •