Sayfa 268/651 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 5208 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Alanya
    Gönderi
    2,985
    Blog Entries
    4
    Her türlü haber itinayla kullanılır...
    Sabır Taşı...
    Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Hayal gücü ise her yere.

2.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Kamu bankalarında yine sermaye enjeksiyonu olacakmış.

KAMU BANKALARININ SERMAYELERİNİN 20'ŞER MİLYAR TL ARTIRILMASI BEKLENİYOR -KAYNAKLAR
    Tahsisli olur yine 8-10 TL aralığından, ödenmiş sermaye 7 milyar küsüre çıkar. halka açıklık oranı da şu anki %12.3 den %8 e iner
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

HALKB yakın zamanda gördüğü zirveler,

HALKB günlük,

5.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Tahsisli olur yine 8-10 TL aralığından, ödenmiş sermaye 7 milyar küsüre çıkar. halka açıklık oranı da şu anki %12.3 den %8 e iner
    Oldu olacak 2 liraya bassın kottan çıksın.Yapma sayın TH önceki yorumlarının peşine olanları düşününce acaba biraz yavaş mı gelsen bu sefer ne dersin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Giriş: 22.12.2022 - 19:50 Güncelleme: 22.12.2022 - 20:05

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile görüştü. Görüşmede, tahıl anlaşması, F-16 tedarik süreci ve Suriye'deki gelişmeler ele alındı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile yaptığı telefon görüşmesinde, Türkiye'nin Suriyede terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı.
    Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Çavuşoğlu ile Blinken'ın telefonda görüştüğü, tarafların tahıl anlaşmasının uygulanması başta olmak üzere Ukraynadaki son gelişmeler, NATO'nun genişlemesi, Türkiye'nin F-16 tedarik süreci ve Ankara ile Washington arasında gelecek döneme ilişkin ziyaret takvimini ele aldığı bildirildi.
    Açıklamada, görüşmede Suriyedeki son gelişmelerin de gündeme geldiği, Bakan Çavuşoğlu'nun Türkiye'nin terörle mücadelesinin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladığı kaydedildi.

https://www.haberturk.com/disisleri-...orustu-3549772

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Oldu olacak 2 liraya bassın kottan çıksın.Yapma sayın TH önceki yorumlarının peşine olanları düşününce acaba biraz yavaş mı gelsen bu sefer ne dersin.
    Toptan alım satım işlemleri prosedürüne göre belirlenecek alım baz fiyatı. Tahsisli başvuru tarihinden önceki 10 işlem günlük ağırlıklı ortalama fiyatı artı eksi %20 olarak belirleniyor bu fiyat. Nitekim son tahsislideki alım baz fiyatı 5.37 idi, ki o zaman hisse 6 TL civarında dalgalanıyordu. Yeni tahsisli için başvuru tarihi şimdilik meçhul, o zamana kadar köprünün altından çok sular akar. Yeni tahsisli başvuru tarihi itibariyle hissenin nerede olacağı meçhul, ortada büyük bir belirsizlik var. Benim 8-10 TL aralığı çok kaba bir tahminden ibaret olup indikatiftir ve halka açıklık oranındaki değişimi büyük oranda etkilemez, örneğin %8 e düşmez de %9 a düşer.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

8. Niye bu tahminler yukarı değilde hep aşağı her zaman ; mesela 20-22 değil de neden 8-10 ?

Bir yanlışınız olmasın o fiyat işlem fiyatının üstünde diye hatırlıyorum ben.

% 10 unun altına düşürmek hoş olmaz bence.

geçen seferde bu karar alındı süreç ivedilikle tamamlandı niye belirsiz olsun?

Hele bu sefer ortam daha rahat geçen seferlerden de çok farklı bir piyasada olacak.

Sonrasında Sulanma etkisi 2 lira bekliyordunuz hisseyi de Sayın Th. Yakınına bile yaklaşmadı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 268/651 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •