Sayfa 758/1011 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    erdemir pelası 40,70 gibi bir kapanış yapıp son olmuşları da toplasa. rampaya koyup 50'ye vursa. sonra ben sevindirik olsam

hayaller hayaller
    Hazır
    olmuşları
    ölmüşleri
    40,12 yaparak dökmüş
    Niye bizi tekrar strese sokuyorsun
    gitsin yukarı artık
    tavan olsun
    bezduk

2.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Hazır
    olmuşları
    ölmüşleri
    40,12 yaparak dökmüş
    gitsin yukarı artık
    tavan olsun
    bezduk
    Hay ağzına sağlık abi. Kaldırım taşlarını kemiriyoruz bi senedir zaten.

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Hazır
    olmuşları
    ölmüşleri
    40,12 yaparak dökmüş
    gitsin yukarı artık
    tavan olsun
    bezduk
    neden bezdun ki abi? 40,70 olursa buranın aşağısı çok zor diye bir nevi teyit olacak. bana göre tavan kapatmasından daha yeğdir.

daha sağlıklıdır. dışarının palası kim bilir içine neler katıyor. ben benim palanın dayağını tercih ederim hahaaa

fiyata bakıp boş yere canını sıkma. akacak kan damarda durmaz demiş atalar.

bence çok kalın bir laf.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hay ağzına sağlık abi. Kaldırım taşlarını kemiriyoruz bi senedir zaten.
    Sen yine iyisin ben atın arkasından dökülen pokun içindeki Araplarla idare ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Hazır
    olmuşları
    ölmüşleri

40,12 yaparak dökmüş
    gitsin yukarı artık
    tavan olsun
    bezduk
    bist genelinde böyle bir durum olmuş olabilir gibi .. ama sanki bundan sonraki fazlarda xutüm den çok xu030 hareketli olacak bence
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Şaka bir yana Big dayudan ne istiyorsunuz......Adam çatır çatır trade ediyor.....söylediği şekilde de çıkıyor.....Bırakın yazsın... Big dayu herkese de yazıp polemiğe de girmiyor.......inanın burada sizlerden kim kazanıyorsa ben seviniyorum.... Kaybedene üzülüyorum.....
    Değerli kardeşim dayınla kimse uğraşmıyor.Malzemeyi veren o...bak son 3-4 hafta içinde dedikleri:

1- mevduatta %40 oran aldım..Hangi banka dediler...cevap yok..

2-3 hafta önce olsa gerek...dedi ki yaptığım kademeli vob ile babaya sıfır araba aldım...tamam dedik..

3-dün 1 bir milyondan fazla kazandığını söyledi.mercedes için..bunu 35 puan ile yani 1.000 kont ile..

4- günde 4 mil. altıns1 aldığını söyledi..gerisini sen düşün..buna da bir şey denilmedi..

ama 1.000 kontrat işi bizimle kafa bulmaktır..
    kafası çalışan bunların saçma olduğunu bilir..burada soytarılığın anlamı yok.sana önerim KİM OLURSA OLSUN BİAT ETME,SORGULA...

şahsen ekstre yayımlasa gurur duyacağım kendisiyle..1.000 kont. işlem yapan herif forumda diye

yaptığı algı ile VİOB un resmen para dağıtılan yer olduğu imajı vermek ky. büyük zarardır.

yapıyorsan ver mercedes kadar günlük karı,alkışlıyalım..

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Değerli kardeşim dayınla kimse uğraşmıyor.Malzemeyi veren o...bak son 3-4 hafta içinde dedikleri:

1- mevduatta %40 oran aldım..Hangi banka dediler...cevap yok..

2-3 hafta önce olsa gerek...dedi ki yaptığım kademeli vob ile babaya sıfır araba aldım...tamam dedik..

3-dün 1 bir milyondan fazla kazandığını söyledi.mercedes için..bunu 35 puan ile yani 1.000 kont ile..

4- günde 4 mil. altıns1 aldığını söyledi..gerisini sen düşün..buna da bir şey denilmedi..

ama 1.000 kontrat işi bizimle kafa bulmaktır..
    kafası çalışan bunların saçma olduğunu bilir..burada soytarılığın anlamı yok.sana önerim KİM OLURSA OLSUN BİAT ETME,SORGULA...

şahsen ekstre yayımlasa gurur duyacağım kendisiyle..1.000 kont. işlem yapan herif forumda diye

yaptığı algı ile VİOB un resmen para dağıtılan yer olduğu imajı vermek ky. büyük zarardır.

yapıyorsan ver mercedes kadar günlük karı,alkışlıyalım..
    polis gibisin abka ne söylemişse kayda almışın adamın bir tek çapraz soruşturması kalmış.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    polis gibisin abka ne söylemişse kayda almışın adamın bir tek çapraz soruşturması kalmış.
    Araştırmacı gazeteci UGUR DÜNDAR

İNAN YOK..KİMSEDEN BANA NE..AMA BÖYLE UÇ-MARJINAL KONUŞMALAR-KARLAR AKLIMDA KALIYOR..

Sayfa 758/1011 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •