-
adam hasta yapacak birşey yok.
-
-
Datalar eksik olabilir, kesilip duruyor.
-
Bakalim hikaye yaratacaklar mi yoksa uckurunu baglayan gitti mi.
-
Ozann, 46 liraya kadar dayan, sonra zaten 666 ve Bahriyeli hariç kimse kalmaz. 46 lira üzerinde yazan rakam kırmızı ve üç haneli. 😆😆
-
HALKB günlük, bugün tahtaya destek çıkanlar olmuş!
-
Sayın Çakır; ben 46 tl veya başka bir rakam olur diye iddia etmiyorum.Benim günlük yaşantımdada hayat tarzım olacak olur değil yani emir kipi tarzım yok...Olabilir , kısmetse şeklinde olabildiğince hep bir açık kapı bırakmaya gayret ederim ki sonradan mahcup kalmayım.Hisse olarakta hiç bir zaman iddiam olmadı, olasılık dedim paylaşımlarımda da kaynak belirttim.3,5 TL gelir mi evet ihtimal var dedim.Borsa alanım değil benim.46 tl değil 146 tl olabilir mi? Evet bu durumda bir ihtimaldir diyorum.Ben yatırımciyım ve doğal olanda hissenin yükselmesini isterim.Paylaşımlarımda hep bu yönde oldu..Ama elinde hisse olmayıp yazanları karalayanlarida okuyorsunuz.Etik değil dedim.Trade edene başarana saygı duydum,tebrik ettim.13 TL satip kâr edeni alkışladım.Ama konuları öyle çarpıtiyolar ki artık adını siz koyun.Senin nezdinde son mesajım SAYIN ÇAKIR..Dünya malı dünyada kalır..Tuttuğun altın olsun.YTD
-
2010 yılında bu hisseyi 12 küsürden almıştım, bir zaman sonra az bir zararla elden cikarmistim, aradan 13 yıl geçmiş hisse fiyatı hala aynı yerinde. O zamandan bugüne ortalama fiyatlar 20 kat gitmiş, 2010 da buna bir milyon bağlayıp (ortalama 20 ev parasi) şu çok tavsiye edilen uzun vadeli yatırımcı olsaydım şu anda aynı parayla 21 m² bir konteynır alabiliyor olacaktım.
Sadece zararda olmamak için hisse fiyatının 240 tl olması gerekiyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri