Sayfa 938/993 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    5-10 yaşındaki binalar nasıl olurda yıkılır akıl almıyor
    Ben de buna çok takıldım.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ben de buna çok takıldım.
    Son 5 yılda ki ciddi maliyet artışları insanlarda ki malzemeden çalma durumunu arşa çıkardığı için olmasın?
    2005-2015 arası yapılan inşaat ile son 5 yılda ; özellikle 2018 döviz atağından sonra yapılan bir inşaat bence aynı kalitede değildir.

Yabancı Basın kanalları depremin büyüklüğünü 7.6 olarak vermişlerdi...2 farklı depremin aynı anda olduğunu söyleyenler var.Deprem şiddetinin yanında çok uzun sürdüğü söyleniyor...
    Gölcük merkezli depremin etki alanı sınırlı olmasına rağmen nüfus sayısı yoğun bölgede olduğundan çok çok fazla insan rahmetli olmuştu.

Bu depremin şiddeti ve kapsama alanı aşırı geniş olduğundan çok fazla mal ve can kaybına neden olacağı aşikar bir durum ,ayrıca Kış mevsimi nedeniyle sorunların çözümü de kolay olmayacak...Göçük altında kalanlara inşallah erken ulaşırlar da can kaybını azaltırlar...İnsanların fazla panik yapmasını önlemek için Medyanın olayı basite indirgemeye çalışmasını da anlıyoruz.. Özellikle Hatay ve iskenderun da çok sayıda yıkım olmasına rağmen gündem olmamasına anlam veremiyorum...

Çok geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun...

Son durum 912 can kaybi.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Son durum 912 can kaybi.
    1.710 bina çökmüş
    he rbinada 3 ölü olsa malesef 5.000 i buluyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Yabancı Basın kanalları depremin büyüklüğünü 7.6 olarak vermişlerdi...2 farklı depremin aynı anda olduğunu söyleyenler var.Deprem şiddetinin yanında çok uzun sürdüğü söyleniyor...
    Gölcük merkezli depremin etki alanı sınırlı olmasına rağmen nüfus sayısı yoğun bölgede olduğundan çok çok fazla insan rahmetli olmuştu.

Bu depremin şiddeti ve kapsama alanı aşırı geniş olduğundan çok fazla mal ve can kaybına neden olacağı aşikar bir durum ,ayrıca Kış mevsimi nedeniyle sorunların çözümü de kolay olmayacak...Göçük altında kalanlara inşallah erken ulaşırlar da can kaybını azaltırlar...İnsanların fazla panik yapmasını önlemek için Medyanın olayı basite indirgemeye çalışmasını da anlıyoruz.. Özellikle Hatay ve iskenderun da çok sayıda yıkım olmasına rağmen gündem olmamasına anlam veremiyorum...

Çok geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun...
    gergerdeki arkadaş 1 dakika sürdü herhalde dedi
    afyon dinar depreminde dinardaydım kısa sürmüştü bu bitmek bilmedi dedi
    bir halt olacağı yok.

7. Yıkılan bina sayısı 2818 olarak revize edildi.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gergerdeki arkadaş 1 dakika sürdü herhalde dedi
    afyon dinar depreminde dinardaydım kısa sürmüştü bu bitmek bilmedi dedi
    Kimse felaketin farkında değil, ölü sayısı maalesef tahmin bile edilemeyecek
    https://twitter.com/hbarisalir19/sta...26357979684864
    10 ilden bahsediliyor, ilçeleri köyleri mezraları.

Sayfa 938/993 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •