Merkez Bankası 30 milyar TL yardımda bulunulduğunu açıkladı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dünya bankasının şartlı bağışını bir şekilde paylaştırıp,bankaları üzerinden dağıtıyorlar ki bu devede kulak.
Ülke olarak 2 tirilyon (bana göre) öz sermayeden kayıp var. Milli gelir ile karıştırılmasın. Depremdeki kaybın 80 milyar olduğu söyleniyor. Bu kayıp ülke birikiminden .Gelirlerimizi firmaların durumu belirler ki deprem hiç birini etkilemedi.
Bir yerde gözüme çarpmıştı; salı günü 17 milyon para çıkışı ile borsayı kim /kimler 10 milyar zarara uğrattı diye soruyor idi. İşlemler iptal edilsin diyenler aslında bu asalak kan emiciler idi. Bu günkü duruma göre ,yarında önemli, belki de bu sülükler kökünden temizlenecek.
Paylaştığım bir çok video da bunu anlatmaya çalıştım gerçi. Ne kadar anlaşıldı bilemiyorum.
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
En manitık0isız bağış tmsf nin ve mb nin bağışıdır.
bir halt olacağı yok.
Arkadaşlar bu bağışlar nereye gidecek ....hiç düşündünüzmü.....????????????
Yer İmleri