Sayfa 59/211 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Varant 24

Alıntı Originally Posted by Sehzade Yazıyı Oku
    Eko varantin yukselmis yapi varantin satisa koyarsan 1 kademe alti halk satimda zararda suan şansın bol olsun.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    eyvallah kardeşim teşekkür ediyorum ilgine sanada bol şanslar

2.  Alıntı Originally Posted by Sehzade Yazıyı Oku
    1 sene olmak üzere.varant oynayan arkadaslara kizardim senin gibi secimlerde varantta yakalanip elindeki sermayeyi bitirdi sonraki secimlerde yine varanttan zararini cikardi ama. normalde ben hisseciydim cokda güzel hisseler yakalardim Docoyu 195lerden alip 300 lerden satmistim arena 2.78 yakalamistim 3.70 lerden vedalastim logoyu 15 lerden almistim fazla tutamadim elimde bjk gecen seneki harekette 4.08 alip 6.27 den vermistim sonra bi kac kere trade ettim fazlasinida aldim kisa günlük. Orgeyi 2lerden aldığım krontu 2.50 lerden banviti 2.40lardan almisligim var ama hicbirini tutamadim elimde :D sonra ne olduysa hic bulasmam dedigim varanta bulastim. Gecen sene tuclk te 3.30 lardan aldigim hisse 5.78 lerde brüt takasa girince değişti hersey. Ogün varant piyasasina dalmaya karar verdim. Darbeden sonra 0.80 lerden hem kozaa hem ipeke aldim 15 agustostu hic unutmuyorum sonra tahta kapanir mapanir diye sattigim hisselerin suanki durumu malum. Bir haftada filan 2 leri gördü bende arkasindan baktim. Ne diyolar vermeyince mabud neylesin sultan mahmud :D öyle ilginç hikayelerim var daha unuttuklarimda vardir. Zarardayim derken bu saydiklarima geriye dönüp baktigimda zarardayim yoksa suanda kafa kafayayim diyebilirim. Öyle yani.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    benım cevremde pek borsa varant ısınde olan yok nadır denk gelıyor bır sohbete baslıyoruz borsa muhabbetı oyle akıcı gelıyor kı pek tanımadıgım bırı bıle olsa borsa dan muhabbet etmek sızın anılarınız gıbı olan anıları dınlemek ...... ilginç olduguna emınım keza bende 2009 dan berıdır alım yaparım

3. tesekkurler

Arkadaşlar bir sorum olacak. Örneğin Eriua için 31072017 diyor. Manası nedir ? Bu tarihte ne olacak? Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by lazy-max Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir sorum olacak. Örneğin Eriua için 31072017 diyor. Manası nedir ? Bu tarihte ne olacak? Teşekkürler.
    31 temmuzda vadesi bitecek sıfırlanacak. demek.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    31 temmuzda vadesi bitecek sıfırlanacak. demek.
    Yani paramızda mı sıfırlanacak?

Alıntı Originally Posted by lazy-max Yazıyı Oku
    Yani paramızda mı sıfırlanacak?
    yatırdığın para ne ise o sıfırlanacak. temmuz vadeliler yani aktif aylar en oynak ve en kar zarar konusunda riskli olan varantlardır. bu sebeple vadesi azaldıkça sona yaklaştıkça aşırı hareketlenmeler olur ve tabiiki son güne doğru sıfırlanır. gerçişimdiki durumu yanılmıyor isem 0,03 kuruş civarında zaten bitmiş bir kağıt bu saatten sonraki hareketleri ( aşırı yükselme olsa bile ) sözüm meclisten dışarı sazan avlamaktır. saygılar

tık tık kimse yok mu? etekteki taşlar ne durumda ?

Sayfa 59/211 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •