Sayfa 139/256 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. 5 dönümlük fabrikasını 5 katına çıkaran, Mevcut personel sayısını neredeyse 5 katına (1500 e ) çıkaran, 2 yılda üreteceği tüm malı önceden satmış olan, arz olduktan sonra 3 ay içerisinde Bist100 e giren, sermayesinin 11,78 katı kar açıklayan, %2000 bedelsiz verebilecek kapasitede başka borsa hissesi var mı, varsa söyleyin gidip ona ortak olalım. Ayrıca proje kayıp etmeyi göze alıp küçük yatırımcının yanında olan başka patron var mı varsa söyleyin gidip onun hissesini alalım.
    Son düzenleme : mberk; 28-03-2023 saat: 08:47.

2.  Alıntı Originally Posted by mberk Yazıyı Oku
    5 dönümlük fabrikasını 5 katına çıkaran, Mevcut personel sayısını neredeyse 5 katına (1500 e ) çıkaran, 2 yılda üreteceği tüm malı önceden satmış olan, arz olduktan sonra 3 ay içerisinde Bist100 e giren, sermayesinin 11,78 katı kar açıklayan, %2000 bedelsiz verebilecek kapasitede başka borsa hissesi var mı, varsa söyleyin gidip ona ortak olalım. Ayrıca proje kayıp etmeyi göze alıp küçük yatırımcının yanında olan başka patron var mı varsa söyleyin gidip onun hissesini alalım.
    ''proje kayıp etmeyi göze alıp küçük yatırımcının yanında olan başka patron var mı''

Bu cümle ile kastettiğiniz nedir tam olarak?

3.  Alıntı Originally Posted by mberk Yazıyı Oku
    5 dönümlük fabrikasını 5 katına çıkaran, Mevcut personel sayısını neredeyse 5 katına (1500 e ) çıkaran, 2 yılda üreteceği tüm malı önceden satmış olan, arz olduktan sonra 3 ay içerisinde Bist100 e giren, sermayesinin 11,78 katı kar açıklayan, %2000 bedelsiz verebilecek kapasitede başka borsa hissesi var mı, varsa söyleyin gidip ona ortak olalım. Ayrıca proje kayıp etmeyi göze alıp küçük yatırımcının yanında olan başka patron var mı varsa söyleyin gidip onun hissesini alalım.
    Hikayelere kimse para yatırmaz

4.  Alıntı Originally Posted by mberk Yazıyı Oku
    şu aralar bir de şu astorun kıçından ayrılsa çok iyi olacak ama dikkat ediyorum hep astor kuyruk hareketi çekiyor bir anlam veremedim bu işe ya tahtacıları aynı kişiler ya da tek kurt olmaktan korkuyor.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Hikayelere kimse para yatırmaz
    Yazımdaki rakamlara bakın, bunların hepsi gerçekleşmiş değerlerdir. Siz hikaye görüyorsanız yapacak bir şey yoktur.

6.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    şu aralar bir de şu astorun kıçından ayrılsa çok iyi olacak ama dikkat ediyorum hep astor kuyruk hareketi çekiyor bir anlam veremedim bu işe ya tahtacıları aynı kişiler ya da tek kurt olmaktan korkuyor.
    Bu durum can sıkıcı. Oysa tamamen ayrı iki şirket ama astorla aynı hareket ediyor. Daha doğrusu onu birebir takip ediyor. Bunu kim nasıl yapıyorlar o durum da anlaşılmış değil.

7.  Alıntı Originally Posted by mberk Yazıyı Oku
    Bu durum can sıkıcı. Oysa tamamen ayrı iki şirket ama astorla aynı hareket ediyor. Daha doğrusu onu birebir takip ediyor. Bunu kim nasıl yapıyorlar o durum da anlaşılmış değil.
    aynen ve astor düzeltme hareketine girmiş durumda 3 gündür bu yüzden 400 lerde alfas da kalıcı olamadı umarım astora bir bürüt verirler de ayrışırız yoksa işimiz baya zor astorun sermayesi 850 milyon alfas 46 milyon ve kıyas bile yapılamayacak kadar ayrı beklentiler olması gerekir astor bu sermaye ile bence çok şişti ve gevşeyecektir hem de baya gevşeme ve alfası da aşagı çekerse vay halimize bundan önce 345 lerden nasıl 170 lere kadar düştüysek bu sefer eger böyle giderse bence baya gevşeriz gibime geliyor tabi astordan ayrışırsa bilemem.hayırlısı diyelim.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

8. Zor bir gün oldu tüm Bist için.
    Bizim içinde maalesef taban kapattık.
    Bakalım yarın toparlayabilecek miyiz?

Sayfa 139/256 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz