Sayfa 392/1009 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İyi Partili Dr Turhan Çömez'den malum şahısa:

– Ben İstanbul Tıp Fakültesi’ni çok yüksek puanla bitirdim. Diplomamın arkasında göz nuru, alın teri büyük bir emek var. Ardından genel cerrahi uzmanı oldum. Milletvekilliği dönemimin sonunda senin yanlışlarını toplumla paylaştım diye bir kumpas davasına beni konu ettin ve tam 12 yıl sürgünde yaşadım. Sürgün yıllarımda boş durmadım, gittiğim ülkede tıp fakültesinin bütün sınavlarını verdim yeniden diploma aldım.

– Bugün iki tane hekimlik lisansım var ve dünyanın her yerinde hekimlik yapabiliyorum. Benim hekimliğimi, kariyerimi ve kapasitemi kimsenin tartışmaya hakkı yok. Hele diplomasını göğsünü gere gere toplumla paylaşabilecek cesareti olmayan hiç kimsenin benim diplomamı ve kariyerimi aşağılamaya, örselemeye ve bana ‘doktor müsveddesi' demeye hakkı yok.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...aniti-7637913/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Neredeyse 1 buçuk sene oldu buraya uğramayalı.

Selamlar tüm yeşil soğancılara...

-----
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

3. Ülkede sosyal yardım alan sayısı %32 akp RTE nin oyu burada. Hayatında devlete kuruş faydası olmamış insanlar maaş yada yardım alıyor. Bedava paraya kim hayır der.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    TRT'den hodri meydan: ''Koca bir ülkeyi daha ucuza uyutacak olan varsa buyursun o yapsın…''

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=412167
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Adamın alt kat full kafe gerek duymuyor pencereleri açıyor zaten
    buadam banyo yapmıyor mu çay demlemiyor mu yemek yapmıyor mu
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ülkede sosyal yardım alan sayısı %32 akp RTE nin oyu burada. Hayatında devlete kuruş faydası olmamış insanlar maaş yada yardım alıyor. Bedava paraya kim hayır der.
    RTE'nin oyu orada degil artik.

Eger bu aldiklari ile gecinebilse, arkasindan yurur, ama gecinemiyor.

Sokak roportajlarinda en cok bagiran da onlar.

Bu secim oncesinde belki de siyaset tarihinde ilk defa, vatandas sadece parti tercihini degistimiyor, ayni zamanda buyuk bir kin ve nefret icinde.

7. Vay arkadaş hani kar hani yağmur? Yine pas geçti bu konyayı... Bu ne bereketsizlik

8. Hemen suçlamayın adamı belki banyodaki kullandığı su ile yemek yapıyordur. Çay için ise alt kalt kafeymis oradan artan çayları iciyordur. [emoji1787] Lan ben bile iğrendim yazarken [emoji1787][emoji6]

Sayfa 392/1009 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •