Sayfa 266/505 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

1. AKFYE'de 640 MW yenilenebilir enerji var. Bizde 320 MW...

AKFYE 14,2 Milyar Lira iken bizim yenilenebilir kısmı 7 Milyar Lira etmeli buna göre. Şirketin tamamı, 1.200 MW, 3.6 Milyar Lira'dan işlem görüyor şu hali ile...

Borsada fazla mantık aramamak lazım genelde ama 320MW'ı borca saysak Egemer bedavaya geliyor bu bakkal hesabı ile...

https://www.enerjiatlasi.com/firma/akfen-enerji.html

https://www.enerjiatlasi.com/firma/akenerji.html
    Dil aslandır, yatar eşikte...

2. siesta ve chetuo nun bilgilendirici yazılarına güvendim. bir miktar hissede ben aldim.ne kadar süre kalırım bilemem.umarım iki binli yılların başından beri bana verdiği zararın birazını karşılarım. epey süre akenerji taşımıştım.sonunda zararına satıp çıkmıştım.bu yılı sizin yazdıklarınız gerçekleşirse olumlu geçirebilir.bildiklerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

3. Hayırlısı olsun arkadaşım. Biz kendimizce bildiğimizi paylaşıyoruz. Sn. Siesta da elektrik piyasasını çok iyi takip ediyor. Ama sonuçta fiyatı ve ne olacağını ne ben, ne Sn. Siesta ne de başkası bilemez. Bizimkiler sadece samimi bir bilgi paylaşımı. Ne olacak, bitecek, yaşayıp göreceğiz...

Alıntı Originally Posted by kaldırım Yazıyı Oku
    siesta ve chetuo nun bilgilendirici yazılarına güvendim. bir miktar hissede ben aldim.ne kadar süre kalırım bilemem.umarım iki binli yılların başından beri bana verdiği zararın birazını karşılarım. epey süre akenerji taşımıştım.sonunda zararına satıp çıkmıştım.bu yılı sizin yazdıklarınız gerçekleşirse olumlu geçirebilir.bildiklerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

hayırlı olsun. geçmiş ve güncel tarihli şirket haberleri konusunda benden,

gelecekten (gaipten) haber almak istiyorsanız sayın chetuo'dan destek alabilirsiniz.

sektorle ilgili teknik bilgiler için anyoranza , aile içi kavgalar ve magazin ve cenaze konularinda da izmirlihoca donanimlidir.

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun arkadaşım. Biz kendimizce bildiğimizi paylaşıyoruz. Sn. Siesta da elektrik piyasasını çok iyi takip ediyor. Ama sonuçta fiyatı ve ne olacağını ne ben, ne Sn. Siesta ne de başkası bilemez. Bizimkiler sadece samimi bir bilgi paylaşımı. Ne olacak, bitecek, yaşayıp göreceğiz...
    daha mürekkebi kurumadan beni yalancı çıkardın

6. Aynen John Waynen. Geçmiş ve bugün ile İspanyol ilgileniyor, gelecek ile ben... :oleyo:

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    hayırlı olsun. geçmiş ve güncel tarihli şirket haberleri konusunda benden,

gelecekten (gaipten) haber almak istiyorsanız sayın chetuo'dan destek alabilirsiniz.

sektorle ilgili teknik bilgiler için anyoranza , aile içi kavgalar ve magazin ve cenaze konularinda da izmirlihoca donanimlidir.

7. Kasten olmadı. Önce davranayım dedim... :wave:

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    daha mürekkebi kurumadan beni yalancı çıkardın

8. Tahtacı vizyonsuz zoren e uydurdu kağıdı halbuki alakamiz yok o geri geliyor diye biz de geldik.

Sayfa 266/505 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •