Originally Posted by Dore 33800 e indi tekrar.. Fakat bugünkü zirvesini geçecek yine grafikten anladığım Bir umut bugün kapanacak benimkiler de.. 3 işlem günüdür belli bir direnç seviyesine gelip geri dönüyor, kırsa tamamdır
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by Dore 33946 Tp de bekliyorum.. Yeni dip yapmadı o sebeple ilave yapmadım Dow spot piyasanın açılmasını bekliyorum... İnşallah bugün kapanacak.. Kapandi beee Çok şükür.. Sıfır km hesapla bayrama giriyorum.. Kar yok hepsi swapa gitti olsun.. Alnımın akıyla çıktım.. Çok mutluyum.. Short acamadim elde kalmasin diye ama tatil dönüşü güzel şeyler yapicam.. Sevgiler
Originally Posted by boymatlı 3 işlem günüdür belli bir direnç seviyesine gelip geri dönüyor, kırsa tamamdır Gitsin şimdi istediği yere kırdı.. Tesekkurler..
Bir dk yeğenim gibi veda edicem size..
Originally Posted by Dore Kapandi beee Çok şükür.. Sıfır km hesapla bayrama giriyorum.. Kar yok hepsi swapa gitti olsun.. Alnımın akıyla çıktım.. Çok mutluyum.. Short acamadim elde kalmasin diye ama tatil dönüşü güzel şeyler yapicam.. Sevgiler hadi geçmiş olsun iyi bayramlar
Originally Posted by boymatlı hadi geçmiş olsun iyi bayramlar Teşekkürler.. Size de.. Kıpsss Birde İyi ki varsınız
Herkesin kurban bayrami simdiden kutlu olsun... Gerci bayramda da yazacam ama...neyse ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Forum Rules
Yer İmleri