Sayfa 79/1005 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Viop LII

1. ABD ADR

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. 37 maliyetli. 3 kaldıraçlı. tokur tokur tokur tok tok tok tokurdaş gibi yüklü kozaa pozumu bugün 1 kaldıraç yaptım.

Eccuk risk off. Hadi baanum. Köye çeşme yaptıracam gelince ama su yokmuş kurumuş depolar, bir şeyler yaptırırız düşüneceğim.

yahu artık araba alamadığı için gidip ne kadar motor motosiklet varsa toplayan arkadaşlarım var

piyasada motor yok motor.

millet 30 bin tl nakti olsun gidip motosiklet alıp bekletiyor değerlenecek diye .

yap bakalım faizi 0

ne oluyor görelim.

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Endeks 7800 yani 3 dolar a gider. Asıl kırılma burada olacak. Short yapıp para kazanabilecekler tebrik ederim. Olay long flatrir. Faizin yine artırılması ve yalandan bir not artışı ile sağlam para girişi bekliyorum. Artık zigzag falan filan hedef Gogo tartar... Beş dolar bile bana göre tırıviri olacaktir. Yabancılar yüzde 65/70 bandını dolduran kadar bakalım. Ağustos sonu Eylül gibi globalde bir nane cikartacaklar bizi teğet mi geçer göreceğiz. Artık borsacılarin daire sahibi olma zamanı gelmiştir. Blok batı blogudur .

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok şükür borsadan dairemi sene başında aldım. Çok bildiğimi ettiğimi iddia etmiyorum bi yuvamız olsun gidip gelince rahat dedik aldık bakalım.

Onun dışında da pozumu tutuyorum bilen abeylerim biliyor yan kağıt pozlarım full devam.

Ancak x30 tadı bence bi süre kaçabilir dikkat derim. Short açmak zor zenaat yapar mıyım bilmem yaparsam da yazmam ama longu azalttım kaldıracı kaldırdım.

5. 365*83 milyon kişi =30 milyar kişigün

Günde 1 dolarlık yiyecek hammadesi gerekse yıllık 30 milyar dolar
    Günde 2 dolarlık yiyecek hammadesi gerekse yıllık 60 milyar dolar
    Günde 3 dolarlık yiyecek hammadesi gerekse yıllık 90 milyar dolar
    Günde 4 dolarlık yiyecek hammadesi gerekse yıllık 120 milyar dolar
    Günde 5 dolarlık yiyecek hammadesi gerekse yıllık 150 milyar dolar

Evde 2 çocuk ve ebeveynleri ağzı tadları ortak ise ölçek ekonomisinden faydalanır, biri sütlü, bir karbonhidratlı, biri proteinli diğeri sebzeli seviyor ise geçinmek çok zor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Çok şükür borsadan dairemi sene başında aldım. Çok bildiğimi ettiğimi iddia etmiyorum bi yuvamız olsun gidip gelince rahat dedik aldık bakalım.

Onun dışında da pozumu tutuyorum bilen abeylerim biliyor yan kağıt pozlarım full devam.

Ancak x30 tadı bence bi süre kaçabilir dikkat derim. Short açmak zor zenaat yapar mıyım bilmem yaparsam da yazmam ama longu azalttım kaldıracı kaldırdım.
    ulker- sokm duruyo mu yan kağıt kontenjanından ?

7. Güle güle oturun. İşte daire maire almadık hepsi aynen yan kağıtlarda apartman alır mıyiz diye bekliyoruz. Pandemiden bu yana kazançları dolar bazında korumaya çalışmaktan helak oldum ki 18/26 hareketi ile yine kaybı yakalamaya çalışıyorum. Bu ay yakalarım gibi sonrası artık katlama yapar miyiz ona bakıyorum. BIST te yorulduk be yorulduk. Plan tutarsa artık bir kısım altın bir kısım yabancı borsa bir kısım da türk borsası. Ama emlak alacağım o da bıktırdı.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

37 maliyetli. 3 kaldıraçlı. tokur tokur tokur tok tok tok tokurdaş gibi yüklü kozaa pozumu bugün 1 kaldıraç yaptım.

Eccuk risk off. Hadi baanum. Köye çeşme yaptıracam gelince ama su yokmuş kurumuş depolar, bir şeyler yaptırırız düşüneceğim.

Helali hoş olsun Çağrı yakışır.Kazançların için sevindim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 79/1005 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •