Sayfa 83/381 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 3042 madde; 657 - 664 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben başkası gibi bilgi saklamayı sevmem dostum...bana verilen ve emanet edilen sırları hariç bildiğim ve duyduğum ne varsa forumda paylaşırım...bilgi paylaşıldıkça çoğalır inanışındayım...fayda görenler bana dua etsinler yeter...bana ve aileme...hanımım sağlığı çok da iyi değil...duanız ilaç gibi gelecektir...

hepinize bol kazançlar diliyorum...satıp gidenlere de afiyet şeker olsun..herkes nasibi kadar kazanacak...bakalım kime ne kadar nasip olacak ???
    Keko Ağam;Eşinizin durumuna üzüldüm.Tez vakitte şifalar dilerim..İnsan ,hasta olup yatağa düştüğü ve çaresiz kaldığında her şeyden ümidini kesiyor ve Para pul gözüne görünmüyor..Benim,Nazarım değmediği görülmemiştir..Dualarımın kabul edilip edilmeyeceğini bilmiyorum. Manevi-Kalbi olarak,İnşaAllah diyorum..
    Borsa'daki emekleriniz için Teşekkür eder,Kazançlarınızın bereketli olmasını temenni ederim..

2. Bereketli bir gün olması dileğiyle, hayırlı kazançlar dilerim.

3.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Keko Ağam;Eşinizin durumuna üzüldüm.Tez vakitte şifalar dilerim..İnsan ,hasta olup yatağa düştüğü ve çaresiz kaldığında her şeyden ümidini kesiyor ve Para pul gözüne görünmüyor..Benim,Nazarım değmediği görülmemiştir..Dualarımın kabul edilip edilmeyeceğini bilmiyorum. Manevi-Kalbi olarak,İnşaAllah diyorum..
    Borsa'daki emekleriniz için Teşekkür eder,Kazançlarınızın bereketli olmasını temenni ederim..
    duaların için çok teşekürler dostum..sağol varol...

bu arada umuyorum ki atatp hala elinizdedir...senin de kazanmış olmana çok sevinirim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Yarın sabah ilk 1 saatte yine tavanlarsak miatk gibi bir durum kaçınılmaz olacak..
    Ok yaydan çıktı inş..

5. keko senin 600k tavanda

6. Sn.keko eşinize acil şifalar dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    keko senin 600k tavanda
    benim o kadar malım yok dostum...ben gariban bir kekoyum.. bu hisseye inanmış ve gönül vermiş ,bunun ile birlikte sermayesi ile kefil olmuş bu arkadaşlara bu tavanlar hayırlı uğurlu olsun..daha nice tavanlara inşALLAH...sektörün içinde olan yatırımcı arkadaşlar bu hisse amerikan borsasında olsa xx milyar dolarlar değerinde olurdu diyorlar...bakalım bizim borsa 1 milyar dolar bile değer verebilecek mi ?? sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Neler oluyor kim mal çıkıyor hacim beş dakikada ne oldu öyle

Sayfa 83/381 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •