Sayfa 99/380 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
Arama sonucu : 3037 madde; 785 - 792 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ky yatırımcılarında paniğe neden oldular..ama su akar yolunu bulur..bu gün herşeye rağmen hiç trade yapmadım...satış baskısı bittiği ertesi vakitte olası çıkış tepkisinin de sert olmasını bekliyorum...atatp bir kere yola çıktı düşüncesindeyim..piyasa beklentilerini az çok tanıdı...asıl heyecanlı seansları kasım ayına yaklaşırken yaşayacağımızı düşünüyorum...green x lansmanı çok değerli...bir çok basın yayın kuruluşu bundan söz edecek..tahminlerime göre ileride tv lerin ekonomi bölümlerinde yer almaya başlayacak...nasıl ki bıst 100 endeksi yorumları yapılıyorsa ileride green x yorumları da yapılacak...çünkü türkiyenin bir numaralı gündem maddesi yenilenebilir enerji, karbon vergisi ve ihracat olacak..
    dün kapanıştan hemen sonra bu yorumu yapmıştım...satış baskısının bittiği ertesi vakitte (dikkat edin gün demedim..sadece vakit dedim) olası çıkış tepkisinin de sert olacağını söylemiştim...şu anda atatp 54,45 fiyatı ile %8,79 primli ve tavan potasında...her an tavan yapma potansiyelinde...piyasa az çok tanıdı ...beklentilerini öğrendi..artık kolay kolay bırakmaz diye düşünüyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dün kapanıştan hemen sonra bu yorumu yapmıştım...satış baskısının bittiği ertesi vakitte (dikkat edin gün demedim..sadece vakit dedim) olası çıkış tepkisinin de sert olacağını söylemiştim...şu anda atatp 54,45 fiyatı ile %8,79 primli ve tavan potasında...her an tavan yapma potansiyelinde...piyasa az çok tanıdı ...beklentilerini öğrendi..artık kolay kolay bırakmaz diye düşünüyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Tebrikler Sn. Keko, dediğiniz gibi oldu, tavan şu an...

4.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    17 yıllık borsa hayatımda feleğin çemberinden geçmiş ve becerilmemiş bir tek kulak arkası kalmış bir kekoyum ...bunları az çok tahmin edebiliyorsak biraz idare ediverin...bunları bize çok görmeyin arkadaşlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    17 yıllık borsa hayatımda feleğin çemberinden geçmiş ve becerilmemiş bir tek kulak arkası kalmış bir kekoyum ...bunları az çok tahmin edebiliyorsak biraz idare ediverin...bunları bize çok görmeyin arkadaşlar...
    Kendi adıma size ve sn.kazanckapısına tesekkür ederim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Baba Biliyor bu isi

Kesek biraz armasaydi ,da ekleme yapsaydik

buda mi Gol Degil be?

Otokar Güneş Enerji Santrali Projesi ile İlgili ÇED Halkın Görüşüne Açıldı
    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

MALATYA ili YAZIHAN ilçesi sınırları içerisinde OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. tarafından yapılması planlanan OTOKAR GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (11,364 MWm / 10 MWe - 11,96 ha) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 20/10/2023 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya MALATYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve MALATYA Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

7.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    Baba Biliyor bu isi

Kesek biraz armasaydi ,da ekleme yapsaydik

buda mi Gol Degil be?

Otokar Güneş Enerji Santrali Projesi ile İlgili ÇED Halkın Görüşüne Açıldı
    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

MALATYA ili YAZIHAN ilçesi sınırları içerisinde OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. tarafından yapılması planlanan OTOKAR GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (11,364 MWm / 10 MWe - 11,96 ha) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 20/10/2023 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya MALATYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve MALATYA Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
    arkadaşlar gümrüklerde artık karbon denetimleri olacak..önce demir çelik,alimünyum ,gübre ve çimentolara uygulanacak ...2026 yılında ise tüm ürünlere uygulanacak..bunları önceki günlerde haber linkleri ile birlikte paylaşmış idik..artık şirketler harıl harıl ges yatırımlarını yapmak zorunda...keyfi olarak yapmama gibi bir durumları olamaz...özelikle de ihracat yapmak zorunda olan şirketler...

bu konuda geç kalmış veya zaman kayıp etmek istemeyen şirketler gelip atatp nin yenilenebilir enerji sertifikalarının satıldığı platform olan green x te satıcı bir firmadan o sertifikayı biraz da fazla bir ödeme yaparak alacak....sektör çok büyüyecek...pasta çok büyük...işte bu alış verişin ortak paydası green x olacak...atatp de bu pastadan payını alacak..

8. Dün philip’e malı yerine koy dedim birde üstüne karanlık odada bastı..şimdi bakıyorum da tavandan almış

Sayfa 99/380 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •