Sayfa 171/331 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Hissemize sahip çıkalım Flaş bir bilanço bizi bekliyor.. Bilançoyu 50 li fiatlarla karşılarız diye düşünüyorum..Sadece aracılık komisyonunu hesaplamayalım.. İştiraklerdeki değer artışlarıda muazzam..

2.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Hissemize sahip çıkalım Flaş bir bilanço bizi bekliyor.. Bilançoyu 50 li fiatlarla karşılarız diye düşünüyorum..Sadece aracılık komisyonunu hesaplamayalım.. İştiraklerdeki değer artışlarıda muazzam..
    Hacimler de çok inatçı idi, 40m ortalamadan yukarı bitirmesi muazzam. Aracı kurumlar içinde toplam hacimler üzerinden artış muhasebesi yapanlar var ancak BIST hacim tarafındaki komisyon viop dan çok önde,ismen BIST tarafında ciddi sıçrama yaptı,Info viop da. İştirak degerlenmeleri bilançoları düştükçe önden görülecek, sürekli değindiğimiz naktin yüksek faizli kullanılması asıl kar patlaması nedeni olacak. Müşteriler ciddi aşağı dökülme olmadığı için iflas durumları ile karsilasmadi bence, özetle uzun dönemli kazanç rallisinde ismen tarafı bence hala iskontolu.

3. 3. çeyrek karını 2,6-3,0 arası bekliyorum.

4. Benim beklentim minimum 4,5m,kasası çeyreğin ilk gününden itibaren komisyon ile ekstra desteklendi ve müşterilerin kredili işlemleri çeyrek boyunca hemen hiç hız kesmedi. Endeks in üç ay boyunca yüzde 15 düzeltme yapmaması oyuncuların elini hep güçlü tuttu

5.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Benim beklentim minimum 4,5m,kasası çeyreğin ilk gününden itibaren komisyon ile ekstra desteklendi ve müşterilerin kredili işlemleri çeyrek boyunca hemen hiç hız kesmedi. Endeks in üç ay boyunca yüzde 15 düzeltme yapmaması oyuncuların elini hep güçlü tuttu
    Hesabınızı yaparken 2. çeyrekte yazılan iştirak yeniden değerlemesini (1,3m) unutmayın. O rakam bu çeyrekte olmayacak. Ama inşallah sizin dediğiniz gibi olur

6.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Hesabınızı yaparken 2. çeyrekte yazılan iştirak yeniden değerlemesini (1,3m) unutmayın. O rakam bu çeyrekte olmayacak. Ama inşallah sizin dediğiniz gibi olur
    2022/12 toplam hacim 2,9m kasada 5m para ile 4.3m kar. Bu çeyrekte 2,5m kasada 4,5m para ile yüzde 80 lerde kredili işlem ve artan volatilite nin getirisi ile beklentimi yukarıda tutuyorum. İnşallah alt iştiraklerden de güzel katkı alır önümüze beklentime paralel getiri sunar.

7.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    O rakam bu çeyrekte olmayacak derken sadece 6 aylık ve yıllık bilanço dönemlerindemi değerleniyor?

8.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    O rakam bu çeyrekte olmayacak derken sadece 6 aylık ve yıllık bilanço dönemlerindemi değerleniyor?
    Bu seneki 6 aylık kârın içinde o da var demek istedi,bu çeyrek kıyas alırken o hataya düşmemek lazım hatırlatması idi ancak 9 aylığın da içinde olacak tabi ki

Sayfa 171/331 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •