Otopark cezası 2.000 CHF
2.ci el oto 3.000 CHF
https://www.facebook.com/watch/?v=291498720494592
Otopark cezası 2.000 CHF
2.ci el oto 3.000 CHF
https://www.facebook.com/watch/?v=291498720494592
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Sadece İstanbul'a 8 ayda (2023 ocak - ağustos) 11 milyon yabancı turist geldi. Airbnb yapan iller sıralamasında açık ara İstanbul önde. Ve İstanbul 365 gün turizmin olduğu bir şehir. Mesela Sırf İş seyahatine gelen birçok işadamı İstanbul'da airbnb de kalıyordu.
Ve bundan ekmek yiyen bir çok ev sahibi var..
Yazlık olayına gelirsek adam bodrumdaki 2 milyon dolarlık evini kamu görevlisine sırf bu nedenden dolayı zaten kiralamaz. Onu geçeceksiniz. Memuru düşünüyorlarsa lojman yapacaklar...
Sonuç olarak Hedef İstanbul başta olmak üzere ege ve Antalya'daki evler. Hadi yabancıyı geçtim, Orta sınıf Türk aileleri yazın nasıl otelde kalacak? hiç düşünmüyorlar. Otel bulmak imkansızlaşacak. Aşağıdaki linkte belirttiğim şeyler yaşanacak
https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post6589252
------------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Aynen. Çoğu insan pandemi de zirveden eline aldı yazlığı. Binlerce yazlık yapıldı, çılgın gibi yazlık satışı başladı.
İstanbulda Çeliktepe de toplu ulaşıma trene metroya yakın ev almak varken, gidip adam aynı paraya yazlık alıyor. Yazlık fiyatları öyle yükseldi ki herkes hala pandemi hayal dünyasında.
Çeliktepe de Mecidiyeköy de Şişli de Beşiktaş ta dünyanın en büyük ekonomik krizi çıksa bile kiracı bulursun en yüksek kiradan. 200 ayda bilemedin 300 ayda paranı çıkarırsın.
Pandemi deki yazlık ralli rüyası bitti. Şimdi uyanma zamanı. Bu yüksek faizlerle kimse o yazlıkları alamaz. Alabilen peşin para ile ana merkezlerdeki toplu ulaşıma yakın ev alır.
Hadi bul bakalım yazlığına kiracı 200 300 kiradan da görelim.
Fakat kiracılara şu ev şu kadar , bu ev bu kadar diye tefe-tüfe den daha fazla artış talep edip tahliyesini talep eden ev sahipleri vardı. Hatta bir tanesi kadıköy bodrum katında oturan bir tanıdığımın evinin camını taşlatıyordu geceleri![]()
Ayrıca Algı kelimesinden de hoşlanmam ama sizin ön alma kelimesinden hoşlandığınızı adım gibi biliyorum. Selamlar
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fındıkzade 1959-60..Millet Caddesi yapımı bitmiş...
Menderes'in Küçük Amerika projesi için , Amerikan arabalarını görmek isteyip , ıssız sokaklar olduğundan , İstanbul'a sanayi imarı verdiği ve İstanbul'u berbat ettiği yıllar...
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Emlak dışındaki mesajlarınızı ilgili sayfalarda paylaşınız!
bu dogru degil
TR de adam olamayip ABD de adam olan cok gordum. Ama bunun sebebi adamin caliskan zeki olmasi degil
Bunun sebebi bati dunyasinda ama ozellikle ABD de cocuk dogum orani cok dusuk oldugu icin 40 yasinda gocmen gelen TUrke bile delikanli muamelesi yapiyorlar. Cunku ortalikta genc yok dinamik insan yok. ABD de bugun bile issizlik yok iscisizlik var. Polis asker insaat iscisi, ogretmen tamirci yok. Bildigin yok. Insanlar belediyeler yalvariyor eleman bulmak icin. Cunku kimse bu isleri yapmak istemiyor.
Bitlisin koyunden gelmis adam tanimistim. Birak Ingilizceyi Turkcesi bile bozuk 60 yasina gelmis. Adama depoda bir is vermisler oturdugu masada tshirt durup pakete koyuyor ayda 3 bin dolar biriktiriyor. Hem kacak hem Ingilizce yok gencte degil.
Yer İmleri