Sayfa 507/1012 İlkİlk ... 74074574975055065075085095175576071007 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: Viop LV

1. TV ye çıkan işadamları sanayiciler hep ağlıyor kur ve faiz sebebiyle kur düşük ihracat yapamıyoruz faiz yüksek finansman maliyetini etkiliyor diye. Kara Şimşek bunu bir türlü ayarlayamadi muhtemelen tepeden izin çıkmadı. Bak faiz artışı yaptınız düşmedi benim teorim doğdu mu diyor ne

Sabah açtığım ekleri 8500 lerde kapatıp tekrar açtım. Eklerle birlikte short devam.

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Şöyle bir hisse taşıyanlara sorsak, düzeltme olacak hemen satmalısın desek, hepsinin kendine göre endeks düşer ama benim hisse asla düşmez beklentisi vardır, Örnek: EREGL ciler, endekse göre yükselmedi, düşük kaldı, asla düşmez der! düşer desen seni Afaroz ederler! THYAO cular, Ağrıya çıksada sırada Everest var der! xBank cılar, USD bazlı ucuz der! Turizm ciler, bölgedeki istikrarsızlık TR turizmine yarayacak der! ŞİŞE ciler, güçlü bilanço beklentisi var der, PETKM ciler, TUPRS gitti buda gidecek der! Brüt takasda olanlar, bugün yarın üzerindeki tedbir kalkacak der! ASELS cılar, çatışmanın genişleyeceğini 3. dünya savaşına dönüşeceğini düşünür! yani kimse satmaz
    O maliyetine göre değişir. Elinde 10 lira maliyetli THY olan adama, thy %10-15 düşecek desen onun için anlamı olmaz... Çünkü her realizasyonda satan adam o maliyet ile hisse taşıyamaz.
    O yatırımcı profiline evrilmeden , durumu analiz etmek kolay değil..

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bazen de ideal beni del, ediyor özellikle eve 18:45 ten önce yetişip laptopu açamazsam, bezan pastaları indir dediğimde indirmiyor bazan indiriyor.

aklıma geldi nereden geldiyse

derler derler vermesen de verdi derler
    (Kayıkçı Ali hikayesi )
    Beni deli eden Matriks data, 3 haftadır çok donuyor, bir de hiç yapmazdı, son 5 dk fazlasıyla donmaya başladı, bazen 30-60 saniye donuyor, kapatmam gereken pozisyonum var, açıldığında bazen 10 kademe üstten veya alttan fiyat görüyorum, kurumdakiler de bana İdeal e çevirelim diyorlar, sanırım İdeal de aynı

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    TV ye çıkan işadamları sanayiciler hep ağlıyor kur ve faiz sebebiyle kur düşük ihracat yapamıyoruz faiz yüksek finansman maliyetini etkiliyor diye. Kara Şimşek bunu bir türlü ayarlayamadi muhtemelen tepeden izin çıkmadı. Bak faiz artışı yaptınız düşmedi benim teorim doğdu mu diyor ne
    buda hep yazdığım OPERASYON'un bir parçası

ne idi operasyon ?

TÜRKİYE'nin BATIRILMASI

yapan kim ?

kim olduğu belli... artık yazdırmayın bana

KUR,ENFLASYON,FAİZ,REEL SEKTÖR, O.. BU, ötesi, berisi

topyekün öyle bir sarmala soktu ki... kurtulmanın hiçbir şekilde imkanı yok

bilenleriniz var ise ben bunları 10 senedir yazıyorum... 10 sene öncede aynı şeyleri söylüyordum.. dolar 1,5 lira idi

gelinen noktada görüyorsunuz ülkenin durumunu

e ben 10 sene önce bunları söylerken, anlatırken... siz ne düşünüyordunuz ?

uçup, kaçıyorduk..

he kaçtı... emme bir yerimize kaçtı

6. 847800

Bin pointun daha var palacim ben şimdi bir yüzmeye gidecem ..dönüşte yorgunluktan uyumazsam ..kapanışı görelim
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    hadi ya endex 1000 den 9000 e gelirken ÖKÜZ değil miydi o Bofa şimdi mi İNEK oldu ?

öküz ala ala az zarar ettirmedi bize
    Gidelim soralım. Derdi neymis bizimle
    Screenshot_20231016_211301_Facebook~2.jpg
    zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur.

Sayfa 507/1012 İlkİlk ... 74074574975055065075085095175576071007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •