ASELSAN yabancı oranı 14 Mart 2024 % 32,18. 15 Mart 2024 % 32,18.
Fark % 0,00. (Kaynak İş Yatırım).
ASELSAN yabancı oranı 14 Mart 2024 % 32,18. 15 Mart 2024 % 32,18.
Fark % 0,00. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Senin sözüne güvenip yarın mala girenlerin de vebalini alır mısın?
Bak bügün. Sadece bugün - 4.34% kayıp var. 100 bin lira 95660 lira oldu. Halkı ezen enflasyonu sayma eski parasına ulaşması için insanlara gereken artış artık %4.34 değil. şimdi ihtiyaç (4,340 / 95,660) * 100 = (0.04534...) * 100 = %4.53
Yarın da benzer görüntü olursa akşam gelir verirsin gazı artık. İnsanlar gazoz kapağı ile et süt yumurta alıyor kiralarını ödüyor çünkü.
Allah uzun ömürler versin 100 yıl daha yaşayacak gibi yorumların. Aselsan'ı bende beğeniyorum o güzide bir çınar ama bataklıkta çınar yetişmiyor. Sabırla bekliyoruz bataklığın kurumasını.
Bu arada altın pozisyonumdan inan çok mutluyum. Düşüş öncesi onları da yazdım. Ara bul sen paylaş madem meraklısın böyle?
Bulamazsan söz ben koyacağım linkini de çok bireyselleşiyor. İnsanların değerli zamanını ve ilgisini boş işlerle tüketmek gibi geliyor bana.
Tüm forumdaşlara önce sağlık ve huzu sonra bol kazanç dilerim.
Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!
https://www.hisse.net/topluluk/showt...17#post6122217
AOKAN1973 laf ebeliği yapma. Sen önce yukarıda alıntıladığım yazıdan sonra bugüne kadar olanların vebalini öde. Bunu da burada değil öncesinde bir çok yerde başta TÜPRŞ yaptın.Ya insanda biraz utanma olur di mi.
Ben gelip ilk kez dün yazmadım ki burada dünkü düşüşün hesabını sormaya kalkıyorsun. İlk yazdığımdan bu yana getirinin ne olduğu da ortada.
Altın pozisyonundan çok mutlusun neden gelip buralarda riw riw ediyorsun git mutlu mesut takıl.
Gerçekten benim yazılarım senin gibi birine fazla.Beni de okuma takipte etme red list et geç. Çünkü ben senin gibilerden bıktım artık. Finans piyasası ile ilgili hiç birşey bilmezsin ama bol bol riw riw edersin. Çuvallayınca da topicten kaybolur uzun süre sonra gelirsin hoooop yazdığın herşey resetleniyor di mi böyle olunca Sosyal medya senin gibi hüstadlarla dolu. Çarşın pazar ola.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
ASELSAN, Türkiye'nin ilk ufuk ötesi denizaltı savunma harbi sonarı DÜFAS'ı geliştirdi
ASELSAN, teknolojik birikim ve yeteneklerini kullanarak Türkiye'nin ilk yerli ve milli ufuk ötesi denizaltı savunma harbi sonarı Düşük Frekans Aktif Sonar Sistemi'ni (DÜFAS) tamamen özgün teknolojiyle Mavi Vatan'a kazandırdı.
ASELSAN'dan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) liderliğinde, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen DÜFAS, denizaltılar ve torpidolar gibi su altı tehditlerinin uzun mesafelerden tespit edilmesini sağlıyor.
DÜFAS, derinliği değiştirilebilir aktif ve pasif sonar yetenekleri ve üstün teknolojisi ile Mavi Vatan'da Türk donanmasının gücüne güç katıyor.
Yurt içi imkanlarla tasarlanıp üretilen ilk ve tek çekili aktif sonar sistemi DÜFAS, akustik sinyalleri aktif sonar bileşenleri aracılığıyla yayınlıyor.
Yayınlanan sinyalin hedeflerden yansımalarını pasif sonar ile toplayarak su altı taktiksel resmi oluşturan DÜFAS, uzun menzilde, yüksek doğrulukta su altındaki tehditlerin tespitini ve takibini sağlıyor.
- Düşman denizaltıları Türk donanması için bir tehdit olmaktan çıkıyor
Sonar performans modelleme kabiliyetiyle dikkati çeken DÜFAS, bistatik/multi-statik çalışmaya uygun mimarisi ile öne çıkıyor. DÜFAS'ın sahip olduğu teknik özelliklerle düşman denizaltıları Türk donanması için tehdit olmaktan çıkıyor.
ASELSAN tarafından geliştirilen sistem, denizaltı gibi tehditlerin tespitine ilave olarak, pasif sonar modunda ortam gürültülerini dinleyerek torpido gibi tehditlerin de tespitini yapıyor. DÜFAS aynı zamanda, bir torpido tehdidi algıladığında karşı tedbir ekipmanlarını devreye sokarak riski ortadan kaldırıyor.
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, konuya ilişkin X'teki paylaşımında, "18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde 'Çanakkale geçilmez' diyen milletimize ve şanlı ecdadımızın ruhuna armağan olsun. ASELSAN mühendisliğinin önemli bir ürünü DÜFAS, deniz altındaki tehditlerin tespit edilebilmesi için geliştirildi. 360 derece tüm yönlü tarama kabiliyetiyle denizaltı ve torpidoları etkin şekilde tespit edebilen DÜFAS, şanlı donanmamızın gücüne güç katacak." ifadesini kullandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Hikayeler goygoylar
Eski tip borsaci dili kafası aynı
10 gunde %20 düşmüş mal alıyormuş da mis mis
Adam 67 de de bunları tartıştık hisse göçmüş
Kardeş sen bildin biz yanlış etmişiz
Diyeceğine
Haklıymış gibi hikaye anlatıyor
Bu enflasyon da hisse %20 göçmüş gerisi boş masal
Ben ilk kez geçen gün yazmadım bu topicte yazdığım ilk günden bu yana hisse USD bazında % 250 yükseldi. Arşiv orada.Hiç kimseninde teşekkür ettiği olmadı. Boş konuşuyorsunuz.Ha ben bunları niye yaptığınızı da biliyorum.Sakın bir yere kaybolma olur mu.Çok eğleneceğiz buralarda çünkü.
Gelirsiniz böyle atıp tutarsınız sonra hoopp ortalıktan kaybolur yeni nickle gelirsiniz sıkıntı yok. Hiç merak etme yarın bir gün siz gibilerin konuşacak hali kalmayınca ben hiç konuşmam.
Biraz yüz bulsan ekonomimiz harika uçuyoruz
Enflasyon fln yok istikrar devamm diceksin![]()
Yer İmleri