Sayfa 35/81 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon
Arama sonucu : 647 madde; 273 - 280 arası.

Konu: KRDMB - Kardemir Karabuk Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. B Tipi

1.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    sn.taka fazla olumsuz olma )bilerek veya bilmeyerek
    B den D ye gecme cesaretini bulamamıştım ama içimdenki his D nin bize yetişecegini söyledi durdu..1,60 dan /2,15 aradaki farkla zaten köşeyi dönmüş oluyordum..ama bunada şükür borsada kayıplar kazançlardan daha cok oldugu için yinede memnunum ama hedefim 2,40 oraya gelsin arkama dönüp bakmam bile isterse 5000 olsun gınaa getirdi

Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    B den D ye gecme cesaretini bulamamıştım ama içimdenki his D nin bize yetişecegini söyledi durdu..1,60 dan /2,15 aradaki farkla zaten köşeyi dönmüş oluyordum..ama bunada şükür borsada kayıplar kazançlardan daha cok oldugu için yinede memnunum ama hedefim 2,40 oraya gelsin arkama dönüp bakmam bile isterse 5000 olsun gınaa getirdi
    ee geldi sayilir ...%4-5 icin strese degermi )2.29 u gordu.. sakin bana inat ettim o fiyttan bir kurus asagi vermem soylemi yapma sn taka...onu d hissesinde 1.30-1.40-1.50 de cok yapan oldu...)
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

3.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    ee geldi sayilir ...%4-5 icin strese degermi )2.29 u gordu.. sakin bana inat ettim o fiyttan bir kurus asagi vermem soylemi yapma sn taka...onu d hissesinde 1.30-1.40-1.50 de cok yapan oldu...)

evet 2,40 dan altına vermem beklesin zaten hergun 2,40 satış yazıp ise gidyorum

sn lazoliye tsk ederek paylaşımını buraya kopyalıyorum..
     Alıntı Originally Posted by Lazoli Yazıyı Oku
    HY

BUY

KRDMD
    Share price 2.05
    Target price 2.51
    %23

KRDMA
    Share price 2.24
    Target price 2.89
    %29

KRDMB
    Share price 2.24
    Target price 3.04
    %36
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

D forumuna eklediğim tablo burada da bulunsun.

6. 2014 nisan ayında bilinçsizce girmiştim bu hisseye. Yüksek seviyeleri aşağı çekmek için hırs yaptım, ben hırs yaptıkça bu da düşmek için hırs yapıyordu. Hşsse sayısı arttıkça ortalamayı aşağıya çekemez hal almıştım. Bir ara %40 küsür zararlar gördüm. Küstüm bu aleme. Çünkü derinlik nedir, krdmb nin a dan ve d den farkı nedir bilmeden sadece kurumsal kimliğine güvenerek girmiştim. Zor zamanlarda bozdurmak istedim ama cesaret edemedim, kıyamadım emeğime. Bozdurmadığım sürece zararım da olmaz diye avundum durdum. Bu hisse bana 3 yılda çok şey öğretti. Sabrı öğretti. Hisleri kontrol altında tutmayı, hırsa yenik düşmemeyi, telaşa gerek olmadığını öğretti. Hatta zor zamanlarımda elimin altında büyük zararlarımda olsa mevcut bulunan parayı kullanmak yerine alternatif yollar aramayı öğretti. Bekleyen paramın zarar da yazsam nefse ağır gele gele zekatını verebilmeyi ve bunun verdiği hazzı tattırdı bu hisse bana. Evet böyle dostlar. Yazılarınızı sürekli takip ediyorum. Gizli yıpranmış bir ortağınız daha var burada. Şu an 2,59 ortalamam. Artık katkı sunacak, ortalamayı düşürecek mecalim kalmadı, şu seviyelerde mantıklı da görmüyorum artık. Bekliyorum. + ları görmeyi bekliyorum. Daha da çıkar mı iner mi bilmeden sadece basit hesaplar üzerinden çizdiğim rota çerçevesinde bekliyorum. Bıçak kemiğe dayanana kadar bekliyorum. Çok dipleri gördük, zirveler görmek ne demektir unuttuk, hatırlatmasını bekliyorum. + 100 tl yazdığında çıkıp tekrar bu hataya düşmemeyi ve aldığım derslerin eşliğinde yatırımımı yapmayı bekliyorum. Hayırlı geceler dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by Basiretli_Tüccar Yazıyı Oku
    2014 nisan ayında bilinçsizce girmiştim bu hisseye. Yüksek seviyeleri aşağı çekmek için hırs yaptım, ben hırs yaptıkça bu da düşmek için hırs yapıyordu. Hşsse sayısı arttıkça ortalamayı aşağıya çekemez hal almıştım. Bir ara %40 küsür zararlar gördüm. Küstüm bu aleme. Çünkü derinlik nedir, krdmb nin a dan ve d den farkı nedir bilmeden sadece kurumsal kimliğine güvenerek girmiştim. Zor zamanlarda bozdurmak istedim ama cesaret edemedim, kıyamadım emeğime. Bozdurmadığım sürece zararım da olmaz diye avundum durdum. Bu hisse bana 3 yılda çok şey öğretti. Sabrı öğretti. Hisleri kontrol altında tutmayı, hırsa yenik düşmemeyi, telaşa gerek olmadığını öğretti. Hatta zor zamanlarımda elimin altında büyük zararlarımda olsa mevcut bulunan parayı kullanmak yerine alternatif yollar aramayı öğretti. Bekleyen paramın zarar da yazsam nefse ağır gele gele zekatını verebilmeyi ve bunun verdiği hazzı tattırdı bu hisse bana. Evet böyle dostlar. Yazılarınızı sürekli takip ediyorum. Gizli yıpranmış bir ortağınız daha var burada. Şu an 2,59 ortalamam. Artık katkı sunacak, ortalamayı düşürecek mecalim kalmadı, şu seviyelerde mantıklı da görmüyorum artık. Bekliyorum. + ları görmeyi bekliyorum. Daha da çıkar mı iner mi bilmeden sadece basit hesaplar üzerinden çizdiğim rota çerçevesinde bekliyorum. Bıçak kemiğe dayanana kadar bekliyorum. Çok dipleri gördük, zirveler görmek ne demektir unuttuk, hatırlatmasını bekliyorum. + 100 tl yazdığında çıkıp tekrar bu hataya düşmemeyi ve aldığım derslerin eşliğinde yatırımımı yapmayı bekliyorum. Hayırlı geceler dilerim.
    259 fazla yolu kalmamış. umarım zararınız çıkar kurtulursunuz.

8. Cuma günü 15 kademe fark vardı D ile B arasında. Şuan 27 kademe oldu. Karadereli öngörünüz için gerçekten tebrikler.

Sayfa 35/81 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •