Sayfa 675/999 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Viop LVII

galiba dönüş gününü yarın olarak seçmişler. bugün de silkeleme günü. saatlikler öyle diyor. günlükler de epey toparlandı.

o da olmazsa küllüm aşağı gider.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tohatlı dayucuğum işlem vergisi gelene kadar hevesimi alayım diyorsun ellam
    dayuucuğum.....bunlar işlem vergisini getirmeyecek......sert bir kalkışma bekliyorum borsa da.......bu yazı burada kalsın....şahitlik yapsın......gelse bile piyasayı şahlandıracak tedbirler gelecek..... ytd.................

sende beni bitirir diyosan bu kom. oranına.

diğerlerini paket yaparlar üstad hemide margarin paketi

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bilmiyorum daha kesin bi,şey yok Kesin açıklama ne gelecek diye bekliyorum bende.

ama işleme gelecek vergi beni ve çok işlem yapanları bitirir,
    dükkanı kapatır başka yerde nasip ararız
    yada işlemleri çok minimize edip devam ederiz.

karda vergi istesi okey veririm ama iş işlem başına oldumu zor.

sabahtan beri işlem bu

diğer 2 hesap daha az ama onşarda genel toplama katkı sağlıyor.

Kurban Bayramı tatili sebebiyle; BİST Pay Piyasasında 15-19 Haziran 2024 tarih aralığında seans yapılmayacaktır. 13 Haziran'da gerçekleştirilen işlemlerin takası 20 Haziran'da, 14 Haziran'da gerçekleştirilen işlemlerin takası 21 Haziran'da yapılacaktır. VIOP'ta ise 15-19 Haziran 2024 tarih aralığında seans, takas ve fiziki teslimat işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.

Buğday fiyatları Türkiye'nin buğday ithalatını durdurmasıyla 5 haftanın en düşük seviyesine geriledi.

Singapur'da bulunan bir tahıl işlemcisi, "Türkiye'nin ülke içindeki buğday arzı yüksek miktarda. Türkiye'nin (buğday ithalatını durdurma) kararı Karadeniz bölgesinden yapılan ihracatı doğrudan etkileyecek" dedi.

Şirket yatırımcılarının şikâyetleri ile ortaya çıkan, paylarda yaşanan yanlış ve yanıltıcı hareketler nedeniyle Şişecam Yönetim Kurulu, işlemlerin incelenmesi amacıyla SPK'ya başvuruda bulunacak

Avrupa'da kırmızı alarm: Belçika Başbakanı De Croo istifa edeceğini duyurdu
    Fransa'da Macron'un ulusal meclisi feshedip erken seçim kararı almasının ardından, Belçika Başbakanı Alexander De Croo da yarın istifa edeceğini duyurdu.

Sayfa 675/999 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •