An itibariyle dünkü aldıklarımı çıkmış oldum. Dünkü işlem nerde ise kafa kafaya idi, bugünkü açılıştaki tepkiden iyi yararlandık tombul kuşta.
An itibariyle dünkü aldıklarımı çıkmış oldum. Dünkü işlem nerde ise kafa kafaya idi, bugünkü açılıştaki tepkiden iyi yararlandık tombul kuşta.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Rutin işlemimize devam edip, açılışta nakite geçtik yine. % 0,65 kâr ile çıkıp bugün saat 12:00 civarlarında oluşacak gri listeden çıkıp çıkmama ile ilgili yapılacak toplantı sonucuna yönelik volatilite riskini azaltmak istedim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Clausewitz
Şimdilik sabah iyi bir tercih yapmadığımız aşikar. Kafamdaki kurguyu yanlış yaptım büyük ihtimalle. Sağlık olsun, her zaman sineğin yağı çıkmayacak. Karar açıklandıktan sonra durumu gözlemleyip akşama rutin pozisyonumu açarım büyük ihtimalle.
Clausewitz
Mehmet Şimşek X'den başardık diye paylaşım yapmış.
Bugünkü hareketin ivmesinin ne derece sağlam olduğu iki sarı çizgi ile belirttiğim en son direnç bölgesine karşı göstereceği reaksiyona bağlı biraz da. O bölgeye girince satışlarla karşılaşıyor.
Not: Üst sarı çizgi direnç bölgesinin mum grafikteki en yüksek iğne attığı yer, yani gördüğü en yüksek değer. Alttaki sarı çizgi ise o bölgede ulaşılmış en yüksek kapanış fiyatı.
Kişisel gözlemimdir. Yatırım tavsiyesi değildir.
Clausewitz
Yer İmleri