Sayfa 598/618 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608 ... SonSon
Arama sonucu : 4941 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: İDEAL veri terminalinde /Sistem/İndikatör/Robot

1. Matriks kullanırken hep kurum tarafından karşılanmıştı, bende hiç platform parası vb ödememiştim, farklı bir aracı kurumda, detayını kurcalamamıştım yani, sadece otomatik işlem lisansımı açmaları için aracı kurumumdan istek yapmıştım onlar da matrikse ilgili yazıyı göndermişlerdi ama herhangi bir ücrete tabi olduğuyla ilgili bana bir bilgilendirme yapılmamıştı var mıydı yokmuydu bilmiyorum.

acaba telefonda konuştuğum müşteri temsilcim ile yanlış mı anladık birbirimizi, acaba ekran ücretini kurumun komisyon karşılığında karşılamasını mı kastetti diyorum şimdi ama yanlış da anlamış olmamam lazım, çünkü platform ücretini ben kendim karşılıyorum diye tekrar kendisine söylemiştim.

Yani yine başa döndüm kusuruma bakmayın,
    Eğer ki Otomatik emir gönderim lisansı aylık ücret talebi Gedik Yatırıma özel birşey ise, bunu talep etmeyen aracı kurumu tercih ederim.

Eğer tavsiye edebileceğiniz aracı kurum var ise uygun viop komisyon oranlı özelden yazabilirseniz sevinirim.

Bu arada uzun süredir matriks vb platform kullanmıyordum. Tekrar eski matriks ile devam etmeye karar verecekken Matriks IQ yu deneyeyim dedim
    ama zamanında data konusunda Matriks bize çok çektirmişti, baktım ki hala aynı düzen devam ediyor, yeni platform olan Matriks IQ olması birşey ifade etmiyor, işimiz data ile neticede, sonrasında iDeal'e baktım, iDeal'in data konusunda cömert olması ve programın hızlı olması, hoşuma gitti.

çünkü önceki kurumunuzda matriks kullanıp ..veya ideal.

ücretli versiyonlardan bahsediyoruz. ve robot yapıyorsunuz.

eğer kurum karşılamış ise. zaten ödediğiniz komisyon, kullandığınız ideal matriks herneyse komisyon platfomun üzerinde olduğu için kurum karşılamış.

yoksa platform kurumdan istediniz. kurum abonelik başlattı mevcut fiyatlar işte modüle göre 1000 tl diyelim.

kurum her ay bu parayı ideal veya matrikse ödemek zorunda! onlar için bedava değil ..platformlar.

mevcut fiyat 1000 tl misal. siz 300 tl lik komisyon ürettiniz.

bu durumda 700 tlsini kurum cebinden karşılamak zorunda kalır ve zarar eder

böyle bir kurum varsa hemen banada haber edin) bir değil 2 full abonelik başlatayım

3. Yok ben sadece bir şeyi netleştirmek istiyorum, gedik yatırım Otomatik emir gönderim lisansı adı altında 900 tl aylık ücret talep ediyor veya 1500 tl civarında komisyon geliri.
    Buna ekran dahil değil. Telefonla konuşurken not etmişim şimdi kontrol ettim notlarımı.

Ekran ücreti ile ilgili bir sorunum yok, idealle de görüştüm onlar da Otomatik emir gönderim lisansı adı altında para talebi ile ilgili birşey duymadıklarını söylediler. Şimdi matriksin soru cevaplarını da inceledim.

anladım siz bir kaç kurumla daha görüşün bence.. yada temsilcinizle birkere daha görüşün belki yanlış anlaşılan durum var. -- bilemedim.

bol kazançlar üstad.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    anladım siz bir kaç kurumla daha görüşün bence.. yada temsilcinizle birkere daha görüşün belki yanlış anlaşılan durum var. -- bilemedim.

bol kazançlar üstad.
    Sanırım dünki görüştüğüm arkadaş yeniydi olaya hakim olmamasıyla ilgili bir durum yaşadık, bugün asıl temsilcim olaya el atıyor şimdi, bana dönüş yapacak.
    Yani sayın Bear_Bull'un bilmiyorsa yenidir tezi tutuyor.

Alıntı Originally Posted by ZerK Yazıyı Oku
    Sanırım dünki görüştüğüm arkadaş yeniydi olaya hakim olmamasıyla ilgili bir durum yaşadık, bugün asıl temsilcim olaya el atıyor şimdi, bana dönüş yapacak.
    Yani sayın Bear_Bull'un bilmiyorsa yenidir tezi tutuyor.
    sonucu buraya yazarsanız sevinirim.

acaba düdükleniyoruz mu ?

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sonucu buraya yazarsanız sevinirim.

acaba düdükleniyoruz mu ?
    Aradılar şimdi,

Son durum şöyle, dün konuştuğum arkadaşın söylediği şekilde ayrı bir otomatik emir iletim modül lisansı ücreti diye birşey yok.

Düz iDeal veri terminali ile robot çalıştırabileceğim.

8.  Alıntı Originally Posted by ZerK Yazıyı Oku
    Aradılar şimdi,

Son durum şöyle, dün konuştuğum arkadaşın söylediği şekilde ayrı bir otomatik emir iletim modül lisansı ücreti diye birşey yok.

Düz iDeal veri terminali ile robot çalıştırabileceğim.
    Sayın @Bear_Bull daha iyi bilir elbette.
    Lakin şöyle hatırlıyorum. Robot çalıştırmanın da belli kriterleri vardı.
    Çok düşük lotlarla ve sık emirler gönderilirse "piyasa bozucu" şeklinde değerlendirip uyarı verebiliyorlardı.
    Bu nedenle robot için önceden kuruma bildirim gerekiyordu.

Sayfa 598/618 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •